Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no kurde

nie wiem do czego to prowadzi

Polecane posty

on 22 lata, ja prawie 28 ja drugi kierunek studiow, on raczej zawodowka łączy nas seks,mam nadzieje,ze nic wiecej, chociaz mowi do mnie skarbie , przytula itd.wiem,ze nie moge na zadne wkradniecie sie uczuc pozwolic ciekawe kiedy i jak to sie konczy...

Gość smerfikowylas
dylematy dylematy ... bylebys nie okradala jego i siebie potem z czasu. jesli ci taki uklad nie pasuje, to nie zaczynaj lub owszem zacznij ale w miare szybko sie zastanow, czy tego chcesz. bo potem moze byc nieprzyjemnie. inna opcja - moze byc baaardzo przyjemnie. kwestia czy chcesz sprobowac

Gość real1
chory układ

przed uczuciami sie bronie i postaram sie jego uchronic, fajnie jest teraz, ale wiem, ze to nie moze trwac... jestem jakis czas sama i wychodze z założenia, ze lepiej z kims sie tak po prostu dla towarzystwa spotykac, niz cierpiec na samotnosc... on wie tez, ze nawet ta glupia roznica wieku mi przeszkadza...chociaz to pewnie nie glowny powod....

Gość aż ebyś tak sie zakochała

Gość to jakis chory układ
w ogole to jakies chore nie dosc ze mlodszy 6 lat to jeszcze wasza znajomosc polega tylko na bzykaniu sie w ogole sie dziwie temu chlopakowi co on widzi w takiej straszej od siebie lampucerze jak ty ????

Gość ty jesteś za to dupodajką
stara lampucera? ty jesteś pewnie jedną z tych młodych zniszczonych wypieprzonych przez całą armię, młoda dupodajko, autorko nie przejmuj się ścierwem

to jakis chory uklad--> widocznie widzi cos w takiej \"lampucerze\"jak to okreslilas, moze mam cos czego nie maja dziewczyny w jego wieku??a ty ile masz lat,ze 28 to dla ciebie jest sie starym?? wiedzma z polnocy--> nie, w tym ukladzie wiek mi nie przeszkadza, do zwiazku by mi przeszkadzalo, bo jest miedzy nami za duzo tez innych roznic