Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aaggaattaa

skąpy okres

Polecane posty

hej! od jakis 5 miesiecy mam duzo bardziej skape miesiaczki, czy ktoras z was miala tez cos takiego? z czego to moze wynikac? mam 22 lata wiec to nie jest kwestia regulowania sie miesiaczki bylam u lekarza - mialm normalne badanie + usg dopochwowe i wszystko jest ok , ale nie ukrywam ze bardzo mnie zastanawia czemu tak moze byc...

Gość nie ma się czym martwić skoro
jest wszystko w porządku!!!

Gość czas na dziecko i wszystko min

Gość courtney19

Gość courtney19
ja też tak mam od jakis 5 miesięcy, niby wszystko jest ok, ale czuje ze nie do konca, czasami nawet jedna wkladka na caly dzien wystarcza, co to moze byc?

acha i jeszcze pij soje,jedz orzechy brazylijskie i pij czerwone wino. Tez to miałam i własnie było to za cienkie endo. ewentualnie zbadaj tarczyce.

ja tez mam od paru lat skape miesiaczki a od jakichs 7 w ogole w nocy nie mam krwawienia,z czego sie bardzo ciesze, pierwszy dzien ttoche krwawie, w nocy nic, drugi dzien tak srednio , znowu w nocy nic, a trzeci i czwraty dzien wkladka wystarcza:-). a pamietam czasy, kiedy w nocy tak sie ze mnie lalo,ze musialam wstawac dwa razy zmieniac... na szczescie to bylo dawno temu

nie ma sie z czego cieszyc bo pózniej mozesz miec wielkie trudnosci z zajsciem w ciąze. ToTRZEBA leczyc

Gość no ja mam 19 lat i okres
zazwyczaj mialam taki sredni...w nocy lecialo troche i w dzien tez .. a teraz tez mam skapo gdzies od paru miesiacy.... przez 2 dni widac krew w nocy a pozniej juz malo...i nie wiem o czym to swiadczy