Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierek121212

dziewczyny,mam watpliwosci na rok przed

Polecane posty

Gość cukierek121212

czy to normalne??

Gość kakkkk
cukierek ja tez mam watpliwosci, wczoraj byly zareczyny 6 czerwca za rok slub a ja nie wiem jak to bedzie.... to moj pierwszy chlopak, ja jego pierwsza dziewczyna boje sie

hmm na rok przed to chyba nie jest do końca normalne, może coś jest nie tak w związku, nie wiem ja tak nie miałam ślub mamy za 18dni i już się nie mogę doczekać, chociaż czasami zastanawiałam się czy dobrze robię, ale raczej utwierdzałam się tylko w podjętej decyzji, ale większych i dłużej trwających wątpliwości nie miałam no i na pewno nie rok przed ślubem

Gość komputerek
ile macie lat moje Panie?? ja tez chcialabym juz wyjsc zamaz...

Gość wnerwiona dziś jestem
a jakie to wątpliwosci ?

Gość ja w sumie jestem jeszcze
przed zareczynami, wiem ze będa one w sierpniu, rok po tym jak sie pozalismy. i już umieram z niecierpliwosci czekając na slub, który będzie za rok. wczoraj rozmawialismy o ślubie i łezki szczęscia miałam w oczach, jak mówił zmi ze jest pewien tego ze chce sie ze mna ozenic. przemyśl swoja decyzje jeszcze, bo to decyzja na czałe zycie. zebys potem nie płakała

Gość cukierek121212
watpliwosci typu,czy jestem w stanie wytrzymac z kimkolwiek kilkadziesiat lat:Ota sama osoba do konca zycia,takie wlasnie mysli mnie nachodza.kocham bardzo mojego narzeczonego,ale tych mysli ie potrafie sie pozbyc..