Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiuunia0089

Spużnia mi sie okres 5 dzien!!

Polecane posty

Gość Asiuunia0089

ores zawsze mialam regularny co 28 dni az tu nagle mi sie spuznia nie wspuzyje z chlopakiem jedynie uprawiamy peting, ale slyszalam ze od tego raczej nie zajde w ciaze. ale chodzi o to ze mam wesele za niecale 2 tyg. boje sie ze nagle sie pojawi okes tuz przed weselem. aha jeszcze jedno przedtem mialam taki sluz a teraz juz nie wystepuje przez 2 dni czy jest moze to mozliwe ze w jak najblizszym czasie dostane okres ?? najlepiej w ciagu tego tygodnia ?? zna ktos odpowiedz co znaczy brak sluzu??

Gość aaaasia
hmm jeśli go nie ma tak 3 dni to u mnie pojawai się i później okres normalnie.luzik

Gość Kozisina
Stresik robi swoje..:) Napewno troszke denerwujesz sie przed weselem.. może ma to wpływ na lekkie przesunięcie się okresu. Nod do góry, pojawi się..:) ale niestety moze sie okazac, że nie wyedy gdy go bedziesz chciała:*

Gość ----figielek----
Spóźnia pisze się przez ó!!! Ile Ty masz lat, żeby takie błędy robić

Gość Asiuunia0089
Jupij.... dostalam okres ... uff nie bede miala na weselu . Kamień spadł mi z serca. a pewnie spuznial mi sie bo klimat sie zminil i te upaly i pewnie stresik.

Gość nieuczesana
Dziewczę drogie Ty sie lepiej zajmij nauką, a w szczególności ortografią, a nie dupą szastasz na lewo i prawo...

Gość Asiuunia0089
sorki mam dyslekcje i nie zwracam uwagi na bledy ;p

Gość laurrraaa
mi raz spoznial sie 2 tygodnie ;)

petting... :-O co to za zabawa... :-O tak jakby ogladalo sie pyszne ciastko za szyba w cukierni i nie mialo sie kasy, zeby sobie kupic :-D

Gość Asiuunia0089
nieraz ludziom wystarczy tylko peting. moz einnych jeszcze nei ciagnei do tego by stracic dziewidztwo a moze lepsza jest przyjemnosc ze pierwszy swoj raz masz w noc poslubna :D