Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupczaczeq

Cała prawda o brzydkich kobietach

Polecane posty

Gość kupczaczeq

Zrozumcie to, że to znane powiedzenie sa gusta i gusciki to nic innego jak spoleczne pieprzenie. Gust w skali makro jest jeden i nie rozni sie znacznie wsrod mezczyzn. Powiem wiecej - ja wiem jak taki gust wyglada. Jak ? To bardzo proste - kobieta ladna to taka, ktora jest szczupla, ma zachowane proporcje i ladna twarz. Wmawianie sobie, ze sa tacy mezczyzni ktorzy lubia \"puszyste kobiety\" to klamstwo. Sa tylko nieudacznicy, zyjacy w we wlasnym swiecie, narzuconym im przez to nasze spoleczenstwo. Nie potrafia zlapac sie za cos lepszego, to biora byle co. Czy widzieliscie kiedys ugly girl, podrywana w klubie ? Nie. Dlatego apel z mojej strony. Kobiety zacznijcie o siebie dbać, bo lata leca nieublaganie i >25 jest coraz gorzej. My sie cieszymy z podrywania ladnych kobiet i wy sie cieszycie ze jestescie podrywane. Niech sytuacji, w których musimy mówić blleeeee niech bedzie coraz mniej. Nie zbawiam swiata, ale mam troche czasu teraz i naszlo mnie zeby to napisac

Gość khtf
dobra jesem szczupła i co dalej? Co to znaczy ładna twarz.

Gość pieknosc czy brzydota
tak pojmowana, to kwestia mody. Prawdziwy facet modami sie nie kieruje, bo ma w nosie opinie ogólu, wierzy w swoj gust. Dla facetow liczy sie głownie sexapil. Wiem ,co mowie, bo nie jestem klasyczna pieknoscia, raczej puszysta , fajnych chlopow miałam wbród , a przede wszystkim supermęza.

no właśnie... nie każdy ma twarz jak modelka z wystającymi kościami policzkowymi :O :(

Gość kupczaczeq
Daj spokoj ze nie wiesz jak wyglada ladna twarz. Po prostu wyglada ladnie, jezeli patrzysz sie w lustro, nie widzisz wielkiego krzywego nosa, odstajacych uszow, ogromnej szczeki, to znaczy zapewne, ze na twoja twarz sie patrzy przyjemnie, co jest rownoznaczne z tym ze jest ladna

bardzo dziękujemy za poradę ile wynosi honorarium? i gdzie można się zgłaszać na blizsze konsultacje z indywidualnym rozpatrywaniem przypadków?

Gość yeahh
kurczak jakaś puszysta cie nie chciala, ze takie kompleksy u ciebie narosły?

Gość nie otwiera mi sie/
e tam, ja mam troche odstajace uszy, nie mam malego nosa, jestem za chuda i na kazdej imprezie ktos mnie podrywa i prosi o nr telefonu, wystarczy sie odpowiednio umalowac i ladnie ubrac, taka prawda

Gość kupczaczeq
Nie interesuje sie po prostu puszystymi kobietami, ja uwielbiam ladne promieniujace szesciem kobiety

Gość nfdkjk
a to ciekawe mija koleżanka z nosem naprawdę wielkim, wystajaca szczena została miss wielkopolski,

Gość Paulusiunia
To jak już ma te odstające uszy to ma mieć kompleksy bo nie spełnia wymogów? Czy zbierać na operacje? A jak ma ładną twarz i zmaga się z trądzikiem? i nic jej nie pomaga? albo bierze leki które trądzik wywołują? ehh pieprzycie, i tak zwracacie Tylko uwagę na klony, solara, mini spódniczka, tipsy, różowe usta ojej bosko normalnie bleh

Gość a mój facet np niecierpi
rudych babek- nie podobają mu się piegi i rude włosy- choćby babka miała super figurę i piękne rysy, on zawsze mówi, że brzydula, jak to filozofie domorosły wyjaśnisz?

Gość CGFGCGFDC
i co ty pierd**** a co powiesz na baardzo przystojnego chłopaka który chodzi z dziewczyna o wiele brzydsza???

"My sie cieszymy z podrywania ladnych kobiet " super, czy coś jeszcze mozemy dla pana zrobić?

Gość nie otwiera mi sie/
widzialam ta miss wielkopolski faktycznie za ciekawa nie jest, ale za to miss mazowsza jest piekna:)

Gość kupczaczeq
to znaczny ze jest stłamszony i nieszesliwy bo biologii sie po prostu nie da oszukać

Gość nfdkjk
a prawda jest taka ze u facetów wystepuje syndrom stada. Jak jednemu sie podoba to innym też, wszyscy chcą mieć laski które będą podobac sie kumplom

Gość kupczaczeq
Paulusiunia Tak podobaja nam sie takie bo sa ladne. Bedziesz wygladac tak samo, do tego jezeli jestes naprawde fajna to gwarantuje, ze bedziesz baaardzo szczesliwa

Gość nie otwiera mi sie/
jeszcze raz powtarzam, ja piekna nie jestem, mam lekko odstajace uszy, niemaly nos, mam tylko 163 i jestem za chuda, a spotykam sie teraz z naprawde przystojnym facetem, ale moze mam np charakter, ktory mu odpowiada, a no i nie spalam z nim, zeby nie bylo, ze chodzi o seks:P

Gość kupczaczeq
ja do swojeje codziennej onanizacji przed monitorem wybieram tylko ładne zadbane kobietki:) wiec musicie o siebie dbac zebym kiedys zechcial sie spuscic pod wasza fotke

Gość CGFGCGFDC
to ja ci powiem że jak ktoś jest z kims to sie wydaje dla niego atrakcyjniejszy pomimo np opini innych ładna moze być pusta a co powiesz o przecietnych dziewczynach?

Gość Paulusiunia
Zresztą odstające uszy są bardzo modne u modelek.

Gość nfdkjk
i wten sposób większośc ma takie same laski

Gość brat_niedzwiedz
a ja powiem ze my faceci tez lubimy byc podrywani....:):):) tylko ze wy sie boicie troszke zrobic pierwszy krok....a faceta to bardzo kreci jesli dziewczyna robi pierwszy krok:):)

Gość CGFGCGFDC
twoja inteligencja widac jest zerowa idz i poderwij se taka tipsiarę,spaloną na solarze a nie tu siedzisz i wysnuwasz niestworzone teorie bo mózgu to ty nie masz

Gość nfdkjk
gdyby kobiety myslały podobnie i stosowały podobna klsayfikację to ród ludzki by wymarł, bo oładnego faceta naprawde ciezko oj tak, nie mówiąc już o tych zadbanych

Gość dfvjkhfd
ja jestem zbyt niesmiała na podrywanie i mam wielki nos to odpada bo nie wiem czy ja sie komus podobam nienawidze żyć!!!!

Gość vvvvv
spalone na solarze tipsiary też sie kwalifikują jako brzydkie