Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupczaczeq

Cała prawda o brzydkich kobietach

Polecane posty

Gość dfvjkhfd
dzisiaj apropo widziałam mega przystojniaka mniam :)

Gość CGFGCGFDC
powiedz to dla autora on uwielbia takie wręcz musi być ładna ale we łbie moze mieć pustkę

Gość kupczaczeq
brat_niedzwiedz ma racje :-) to nasze popierdolone spoleczenstwo i katolickie wychowanie stworzylo z was takie ksiezniczki :-) spojrzcie jak jest we Wloszech, tam jest tak, ze gdy kobiety zainteresuje jakis mezczyzna, to po prostu do niego podchodza i staraja sie stworzyc przyjazny klimat miedzy nimi. I co ? Ludzie zyja tam bardzo radosnie. Nie to co u nas - te cholerne konwenanse. Na szczescie sa tacy, co maja gdzies ten sztuczny swiat

Gość Paulusiunia
Do kupczaczeq akurat jestem szczęśliwa a nie wyglądam jak klon, mam faceta od 2 lat i jest bardzo przystojny. Mam odstające uszy i je lubię. Mam parę kg więcej niż powinnam ale niestety mam sporo problemów zdrowotnych i biorę leki dzięki którym łatwo się tyje.

Gość a ja jestem wysoka
szczupła, z wystającymi kościami policzkowymi i nigdy nie miałam powodzenia. Liczy się to coś

Gość wnerwiona dziś jestem
pierdolisz owszem, zgodze sie z tobą, że człowiek rozróżnia ludi, którzy wydaja mu sie atrakcyjni i którzy wydaja mu sie nieatrakcyjni; ale dla każdego to oznacza co innego To tak samo jak z kobietami. Moja kolezanka wybrała sobie takiego, którego ja bym kijem nie dotknęła, a ja takiego, co jej sie niespecjalnie podoba. I obie uwazamy, ze mamy atrakcyjnych facetów.

dobra, autorze to co wg. ciebie powinna zrobic brzydka kobieta? przeciez duzego nosa nie zamaskuje kosmetykami :(

Gość jak chcecie to możecie mnie
pokąsać jadem. myślę, że kolega ma trochę racji. nie oszukujmy się. prawdą jest też, że jeśli o siebie nie zadbamy w porę to później może być jeszcze gorzej. fakt, ubranie, makijaż, sposób bycia, seksapil pomagają w byciu atrakcyjnym...ale i tak piękniejsza,szczuplejsza kobieta ma przewagę nad brzydką i niezgrabną. tak samo jest z nami kobietami. też patrzymy na wygląd. Faceci niscy, grubi, niezgrabni też mają mniejsze szanse niż ci przystojni.

Gość kupczaczeq
wnerwiona dziś jestem -> a wzielas pod uwage to ze facet tej kolezanki to po prostu facet z jajami wyrozniajacy sie na tle innych nieudacznikow ? przeciez macie duzo bardziej rozbudowana percepcje

Gość Paulusiunia
nfdkjk zgadzam się z Tobą, wielu facetów w ogóle często nawet nie wie co to jest woda:P heh nie no przesadzam ale wielu nie dba o siebie i jest nie wielu którzy to robią, kiedyś spotkałam takiego przystojniaka normalnie cud miód i orzeszki:p ale jak się odezwał to lol hehehehe :P

Gość CGFGCGFDC
taaaa dziewczyny lezmy całymi zgrajami podrywać facetów!!!! ateraz to niby co?? dziewczyny też podrywają slepoto to jeszcze zalezy od charakteru ja wole byc poderwana a nie podrywać i jużż!!

Gość kupczaczeq
I wlasnie kobiety. Jeszcze jeden apel odemnie - to juz ostatni. Jezeli juz jestescie ladne, to dbajcie o swoja samoocene, nawet nie wiecie jak latwo jest was wykorzystac gdy same siebie nie szanujecie. Poza tym to kluczowy element udanego dlugotrwalego zwiazku.

Gość wnerwiona dziś jestem
z jakimi jajami ? Dla mnie to jest totalny antyfacet, mięczak, srednio rozgraniety, a do tego fizycznie supełnie do bani. Tak ja go widzę. Ona go widzi inaczej. Pogódź sie z tym, że nie ma jednego jedynego słusznego modelu - tak wyglada ładna babka, a tak wyglada brzydki facet. Pewnie są jakies ramy, ale one są bardzo szerokie

kurczak, nie gniewaj się, ale po coś ładnego to idzie się do salonu samochodowego, albo galerii malarstwa. Tam możemy rozmawiać o gustach, preferencjach itp. Traktując o kobietach... Cóż ja akurat mam do nich większy szacunek, tzn taki sam jak i do facetów (wbrew pozorom jakim ulegają niektórzy kobieta też jest człowiekiem) Owszem, szczupłe, długonogie, zadbane, często nazbyt wypindrzone dziewczyny są wręcz rozchwytywane na parkiecie dyskoteki. Odpowiedziałeś sobie kiedyś dlaczego? Bo wyrywają je faceci w tych samych celach dla których uganiają się za kupnem nowego modelu BMW. Na noc, może kilka, by pochwalić się przed kumplami, wreszcie najważniejsze - by poprawić sobie własne najczęściej nadwyrężone EGO. Kurczaczku, pewno zaskoczę cię, ale są faceci dla których oprócz dymanka na najwyższym poziomie z najlepiej "podrasowaną" laską ważniejsze jest by z kobietą z którą chce się spędzać czas było o czym porozmawiać (niekoniecznie nowych butach alufelgach czy komórkach), by można bawić się ze sobą nie tylko na pokaz na oczach innych w dyskotece. Tak byś nie musiał iść z kumplami na piwo by się nie nudzić w domu. Jest jeszcze jeden aspekt, dla mnie najważniejszy, choć pewno niezrozumiały dla ciebie - miłość

Gość CGFGCGFDC
autorze ! w koncu jakas madra wypowiedz

Gość kupczaczeq
RYRUS hehehe tylko wtedy sie konczy najczesciej zdrada, a ty zostajesz misiem pysiem do placenia za nia :-)

znaczy to twoim zdaniem, że jeśli nie wyrwę odrobionej laski w disco, tylko poznam skromną dzieczynę na spacerze na plaży to będzie mnie zdradzała. Na prawdę biedny jestem :(

Gość emilaaaaaaa
Całkowice zgadzam sie z Ryrusem :D

Gość la spaggia
Kupcza..., chyba we Wloszech nie mieszkalas:O Kobieta nawet gdyby chciala, to nie szans poderwac faceta, bo on to zrobi pierwszy. Wlosi nic innego nie robia jak tylko podrywaja kolejne naiwne

Tylko Arabowie są bardziej wylewni od Włochów w tym względzie

Autorze, bajki opowiadasz :O Znam mnóstwo takich par gdzie albo on albo ona, a często oboje są przeciętni pod względem urody a mimo to kochają się, są ze sobą szczęśliwi i zapewniam Cię, że nie są życiowymi desperatami :O Jak się kiedyś ożenisz z taką wypacykowaną ślicznotką i po kilku latach ona przytyje, zrobią jej się rozstępy po ciąży, będzie mieć zmarszczki, to co? Odejdziesz od niej? Ahh...widać, że młody jesteś i goowno wiesz o życiu

Jest duża rożnica między byciem przeciętnym, a byciem brzydkim. Brzydcy są skazani na samotność, przeciętnym czasem coś się fuksnie.

Gość kupczaczeq
"Jak się kiedyś ożenisz z taką wypacykowaną ślicznotką i po kilku latach ona przytyje, zrobią jej się rozstępy po ciąży, będzie mieć zmarszczki, to co? Odejdziesz od niej?" Zależy kto ma jaki cel w życiu. Moim celem jest sześliwe i ciekawe życie. Taka kobieta sprawiałaby że nie czuł bym sie szczesliwy. Jej zapuszczanie oznaczaloby sie ze nie szanuje i nie szanuje mnie. Oznaczaloby to, ze jest po prostu za slaba na rozsadnego, dobrego samca.

Gość kupczaczeq
przecietny mezczyzna moze sobie pozwolic na wspaniala kobiete, na odwrot to nei dziala, tak jest skonstruowany swiat dlatego zacznijcie dbac o siebie

zależy ile kto zarabia i ile chce wydać na to pozwolenie sobie :P.

Gość kupczaczeq
masz racje zarobki sa bardzo wazne

Gość kupczaczeq
te wszystkie czastki czyli pewnosc siebie, pasje, wyglad, kasa tworza jedna wielka spojnosc o nazwie atrakcyjnosc i taki gosciu wie co jest wart i na pewno nie bedzie sobie psul zycia z pasztetem, ludzie patrzmy na wszystko realistycznie :-)

Gość mvkffffff
więc koleś przestań bredzic i zacznij zarabiac kase na te waciki

Gość merlinka.
Wiele kobiet, ktore wy faceci uwazacie za super atrakcyjne, sa po prostu przecietne po demakijazu, tylko o tym sie dowiadujecie po roku chodzenia kiedy laska przestaje wreszcie chodzic do lozka z tapeta na gebie:D