Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drink alkoholowy

Kobiety na tym forum są daremne, bo.....

Polecane posty

Gość drink alkoholowy

W ogóle nie znają swego ciała i przebiegów fizjologicznych.Biorą się za seks, a potem panikują, czy przypadkiem nie są w ciąży :o .Zadajecie głupie pytania związane z pigułkami anty i swoim okresem.Wiem, że to forum po to zostało stworzone, ale niektóre pytania to ja (facet) wiem :o

Gość ojj nie nie
co prawda to prawda

bywa, ale jak juz zapytaja to warto by bylo jakos normalnie odpowiedziec nie nasmiewajac sie przy tym bo czasem wy jestescie daremne, daremni jak wysmiewacie sie i obrzucacie wyzwiskami takie osoby

Gość Kozisina
Jasne! Kazdy ma prawo pytać. i jest pewna zasada, żadne pytanie nie jest głupie! Pytanie jest pytaniem.. nawet jeśli Tobie wydaje sie oczywiste.. A poza tym.. jak nie znają ciała, to chcą poznać. Nasmiewaniem się nie nauczysz ich..

Gość Kozisina
Jasne że się zgadza.. Uważam że po to fora są- by pomagać tym co czegoś nie wiedzą.. czasami kobiety/ dziwczyny szukaja tu tylko pociechy czy słlowa "jest ok, nie jestes w ciazy, uda sie!".. moze nie moga tego dostac gdzie indziej.. Na boga.. to ze ktos ma problemik, stresik czy pytanie nie znaczy ze trzeba zaw\raz go wyzywac, wysmiewac się.. to naturalne.. Ty też kiedyś zadałeś debilne pytanie "skąd się biora dzieci?" i być może wierzyłeś uparcie w Mikołaja.. więc innych nie obrażaj.. bo każdy sie uczy- jeden szybciej inny wolniej.. o! Buxka poprzedniczko:)

Gość daremne
A Ty co? Tworzysz nową anty-polszczyznę? Co wg Ciebie oznacza, że kobiety są daremne? Daremne to mogą być Twoje dywagacje na temat owych kobiet:p

Gość Kozisina
Pięknie powiedziane:)