Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

D1000

Mnóstwo tematów odziewictwiealejakoglądaćcipkęabypoznać że kobieta jest dziewicą

Polecane posty

Spotykamsię z dziewczyną 5 miesięcy twierdzi że jest dziewicą ale nie potrafi klamać a ja jestem pewien że kłamie. Niedługo planujemy pierwszy raz na wspólnym wyjeżdzie, Na co zwrócć uwagę oglądając cipkę

Gość bardzo łatwo
patrz czy błona dziewicza nie jest w żadnym miejscu pęknięta

Gość Kawaleros
olej to jak tak mówi to jej sprawa sa wazniejsze rzeczy i bardziej przyjemne od sprawdzania jakiejs błony

Gość uległa suczka pana
spieprzaj na erotyczny

To moja sprawa a to rownież jest przyjemne być pewnym że była dziewicą.:D

Tylko nie daj się nabrać na teksty typu tampon czy ginekolog.Bo teraz kobiety ściemniają na każdym kroku

Gość uległa suczka pana
nie wiem czy takie przyjemne. Jest dziewicą, pewnie za 1 razem będzie drętwa, niesmiała i nie będzie wiedziała jak Cie pieścic i zaspokajac. :classic_cool:

Gość hehehehehe teraz to dziewczyny
są cwane więc nic wam to nie da - na topie są kontakty oralne i analne bez przerywania błonki!więc wmówią wam wszystko! :classic_cool:

Gość błonę dziewiczą
można stracić w innyh okolicznosciach niz sex

Gość bo to pierwszy raz
mam pomysła! idź z dupą do ginekologa (koniecznie kobiety!!) i poproś żeby ci lekarka potwierdziła. zażycz sobie badania w twojej obecności żeby nie było podejrzenia o kłamstwo. a dla pewności zrób przy waszym pierwszym razie test białej chusty - zanim przystąpisz do ruchania, podłóż babie pod dupę kawałek białej szmaty, a jak ją już przelecisz, wytrzyj jej cipę tą szmatą. jak pojawi się czerwona plama, będziesz miał pewność, że była dziewicą. jeśli nie, możesz ją zabić :]

Gość tak to jest jak ktoś
kobietę ocenia przez pryzmat błonki - potem i tak sie to obraca przeciwko niemu samemu.

Gość co smarkate pryszcze
lekcji już w szkole nie ma?:o

Gość Kawaleros
autorze topiku ile masz lat i ile twoja dziewczyna?

sex z dziewicą zdarza się najczęsciej raz w życiu, nie chce zmarnować tej szansy

Gość tobie pasowałoby wreszcie
rozprawiczyć mózg bo widać, że jeszcze nigdy nie był używany. :classic_cool:

Gość Cosmomaniaczka
nawet test baiłej chusty na choooja się zda jak laska ma nadżerkę to i tak po stosunku może krwawic... zresztą co wy z tą błonką....kobieta to płyta dvd nie musi byc zapakowana w celofan by działała

ale nie chodzi tylko o to aby działała ale o to aby to było coś wyjątkowego

Gość Z takim wymoczkiem jak ty
to z pewnoscią będzie cos wyjątkowo........żenującego! :classic_cool:

Gość Cosmomaniaczka
a co niby wyjątkowego jest w dziewicy ? ty niby prawiczek jesteś że tak Cię to absorbuje czy masz jakieś skrzywienie na tym punkcie ?

Gość facet ma kompleksy
i tyle, zresztą co ja piszę - jaki z niego facet?

Gość Cosmomaniaczka
seks z dziewicą z pewnością będzie nieudany ona nie będzie miała żadnej frajdy, będzie się bac, albo nawet będzie czuc ból a Tobie pewnie ze schizy i tak nie będzie chciał stanąc więc faktycznie będzie super....nawet jak Ci stanie to ona co chwilę będzie Ci przerywac bo ją będzie bolec....

Gość ale jemu chodzi o to
żeby dowartosciować swoje żalosne ego, że niby miał dziewicę.:o

Gość Cosmomaniaczka
czy naprawdę tylko wtedy czujecie się męscy gdy wiecie że laska nie ma żadnej skali porównawczej i nie moze Was obiektywnie ocenic ? żenua.... zakompleksionym prawiczkom mówimy: NEIN, DANKE....

Gość bo to pierwszy raz
jak się kogoś kocha, to każdy raz jest wyjątkowy :P

Bzdura dla każdego mężczyzny sex z dziewicą to wspaniałe doznanie później to już tylko sex

Nie chodzi o to że nie ma skali porównawczej ale o to że nikt się w nią nie spuszczał

jeśli chodzi o to, ze \"nikt się w nią nie spuszczał\" to żal mi wszystkich dziewczyn mających takich facetów :-o zrozumiałabym gdyby chodziło o ideologiczną \"czystość\" opartą na zasadach wiary, spoko, szacun wielki ale \"nikt się w nią nie spuszczał\" oznacza dla mnie traktowanie kobiet przedmiotowo i wyklucza to dojrzały związek oparty na szacunku... tak się składa, że ja zostałam zgwałcona jako 15 latka. to był mój pierwszy raz. ktoś \"spuścił się\" we mnie. straciłam wartość? w oczach takich prymitywów z pewnością. na szczęście nigdy nie trafiłam na żadnego fagasa myślącego takimi kategoriami. obrzydliwe, prymitywne myślenie. w dupie mam błonkę (a w zasadzie od lat jej nie mam :P), uważam, że to bezsensowna tkanka, która ma swoje zadanie biologiczne kiedy dziewczyna jest bardzo młoda, a potem jest całkiem zbędna. żadna ze znanych mi dziewczyn nie wspomina mile swojej defloracji i wszystkie cieszą sie, że mają to za sobą. a seks z dziewicą to jakiś fetysz, jak seks z laską w białych kozakach :P obiektywnie nie ma w tym nic niezwykłego, jeśli już, to wręcz przeciwnie, chyba że kogoś jara sprawianie kobiecie bólu :-o

Gość błonka
Ból i krew przy pierwszym stosunku to nie norma! Czasami błona dziewicza jest tak nikła, że niewyczuwalna!