Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lezka19

KOCHAŁAM SIĘ PODCZAS MIESIĄCZKI I CO????????????

Polecane posty

Mam pytanie... Jezeli dzis dostalam miesiaczke, i wzielam pierwsza tabletke, a potem sie kochalam z chlopakiem to co? Czy ta tabletka dziala od razu? czy musi minac kilka dni brania tabletek zeby sie kochac \\\"bezpiecznie\\\"? Pomozcie:(

tak? to kamien z serca spadł:) ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKI

tak? to kamien z serca spadł:) ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKI

w miesiaczke masz dni nieplodne wiec nie mozna teoretycznie zajsc i tak:)

Gość Mrrruu
Podczas miesiączki.. a przynajmniej pierwszego dnia miesiączki tak czy siak Słonko jesteś niepłodna:* więc spokojnie.. jesteś cała i.. sama:)(w dobrym tej chwili tego słowa znaczeniu)

szkoda tylko ze ja wyzocilam. Wsumie to biore tabletki juz 2 i pol roku, ale jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy kochanie ie podczas miesiaczki;) no i przeczytanie ulotki:)

Gość dziwactwooooo
moj facet lubi sie kochac podczas miesiaczki, mnie to troche krepuje ale on mowi ze tak fajnie czuc tak inaczej... hmm....

dobrze wiedziec :) ale ja jestem nie kumata.....;) wsumie to mialam przerwe na miesiac i dlatego ten problem... ach jakie to wszystko jest dziwne. Dziekuje

moj chlopak stwierdzil ze mu to nie przeszkadza i ze i tak mu bylo dobrze, a ja.... przez pierwsze 3 minuty odczuwalam dyskomfort , ale potem to juz bylo..............;)