Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeledudki

JAKI MACIE KOLOR PORTFELA?

Polecane posty

Gość jakaś taka niewyraźna
czerwony słyszałam ze czerwony portfel przyciąga pieniadze;)

Gość pełen relaks
mam różowy. od wielu lat nosiłam czerwone portfele, a od roku różowy. lubię jaskrawe, bo zaglądam do torebki i od razu go widzę :)

Gość Ha ha ha dobre
Jasno brązowy.Drugi jasny (prawie biały) i czerwony.Chodzę przeważnie z tym jasnobrązowym.

Gość pełen relaks
najważniejsze, żeby miał kieszonkę na bilon na zatrzask, nie znoszę tych z zakmiek błyskawicznym :o

Gość a/a/a/a/a/
Ja mam czerwony z rybią łuską na szczeście __________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość urocza czarownicaaa
czerwona skora ps.bardzo dobrze przyciaga pieniadze:P

amiche.pl - tutaj znajdziesz ciekawą kolorystykę i ciekawe portfele. Do tego sklep tani i solidny ! : ) Serdecznie polecam

Gość agawa70
mam czerwony, bo niby ma przyciagać pieniądze-u mnie się to nie sprawdziło, ale ostatni w Gwiazdy mówią wydanie specjalne pisało, że powinnam mieć zielony to dla osób spod znaku Byka.Wczoraj zamówiłam sobie zielony na allegro za 10zł.Czerwony pójdzie do kosza,

Gość zaczarowany olowek1000
mozna gdzies to sprawdzic online? Tzn kolor dla znaku? Ja mam czerwony poki co

ja mam czerwony i w sumie zawsze coś w nim ostatnio jest :P chyba to prawda z tymi przesądami :D

Gość mam czarny
i mam go już tyle lat, że mi się znudził - ale za nic nie chce się zniszczyć! Poza tym ma odpowiednią ilość i wielkość przegródek. Chciałabym jakiś kolorowy :-)

Gość agawa70
czekam na swój zielony portfel, ale zauważyłam jedno, może sie tym sugeruję, ale jak oglądam notowania giełdowe do zwyzka jest kolorem zielonym zaznaczona a zniżka czerwonym, to samo przy walutach jak wzrost to zielony a jak spadek czerwony

Gość agawa70
wczoraj dostałam zielony portfelik, nie za duży, ale ma potrzebne przegródki, nie wiem czy to ten portfel, ale trafiłam czwórkę w lotto, będzie zapełniony

Gość myślę, żę
Srebrny, duży, na zamek.

Gość portfel MUSI byc czerwony
jesli chcesz aby nigdy nie był pusty!🖐️

Gość ja mam przemyslenia
czerwony

ja mam 2 ...co nie znaczy ze mam kupe kasy hehe najierw kupilam sobie piekny portfel z Guessa, ale jest niepraktyczny wiec z Rivera kiedys nabylam panterkowa duza ala kosmetyczke z uszami i tam trzymam wszystko:) czyli kupe smieci hihi

Gość agawa70
jak już pisałam kupiłam zielony, wierzcie mi mam go ok 3 tygodni i nie jest pusty, przed pensją miałam zawsze pusty ledwo na bilet na autobus miałam, a przed wczoraj, dzień przed pensją miałam jeszcze prawie 30zł, zieleń to kolor nadziei, zastanawiałam się z koleżanką, a ona mi powiedziała, słuchaj, na zielonym świetle przechodzimy na ulicy a na czerwonym stoimy, czyli nas hamuje, ostrzega, też kupiła zielony, ja czerwony miałam 5 lat i było pusto teraz nie jest, spróbujcie