Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloiiza

nienawidze ojca mojego męża

Polecane posty

Gość aloiiza

ma ktoś podobnie?

ja!!tylko ze to ojciec mojego chlopaka . przez kochanego tatusia musielismy przestac ze soba mieszkac!!

Gość aloiiza
jego w wszystko się musi wpierdzielić, opócz tego zdradza swoją żone i się czasami nad nią znęca

ona jest alkoholiczka i obgaduje mnie ze swoja córunią i to jeszcze w taki sposób ze kiedy u nich jestem to sie drą na cały dom nawet kiedy jestem w toalecie za ścianą i wszystko słyszę ....

Gość aloiiza
wspołczuje, on w stosunku mnie jest wporządku, miły itd, nie wiem i nie obchodzi mnie to co mówi za moimi plecami. nie moge znieść jego głosu :[

tylko ze ty jesteś jego żoną to inaczej na ciebie patrzą ....a na mnie tylko tak jak bym chciała tylko od niego kasę wyciągnąć ...i nic więcej...eh zresztą szkoda słów na matkę która po pijanemu odrabia lekcje z wlasnym dzieckiem...i której trojka zdrowych, ponoć z dobrej rodziny dzieci maialo problemy ze zdaniem do następnej klasy a dwójka już kiblowała... wszystko przez matkę alkoholiczkę ale ona tego nie widzi tylko na mnie gada ze ja taka i owaka jestem ;/ ci ludzie to maja w głowach poryte...ale najważniejsze ze kocham mojego chłopaka a on mnie :)

Gość aloiiza
nie wierze w to powiedzenie jaki ojciec taki syn, mój mąż to zupełne przeciwieństwo jego ojca.

Gość aloiiza
nie strasz mnie