Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silent_angel

oszukuje mnie...

Polecane posty

Gość silent_angel

otoz to...jestem w zwiazku z facetem 2 lata. rok temu, ktoregos weekendu nocowalam u niego, w niedziele pojechal (nie pojechalam z nim bo zle sie czulam) do kosciola a tel zapomnial zabrac. to pomyslalam ze poczytam jego eski, i odkrylam ze pisal do pewnej kaski mile slowka, np jestes lodziutka jak miodzik itp. jak wrocil byla klotnia, mowil ze to nic takiego. ostatnio 2 tyg przed nasza rocznica (maj) przez pomylke wyslal mi eska co mial wyslac do kasi. tresc: DOBRANOC KASIU:) NIE MARTW SIE O MNIE:) DAM SOBIE RADE, SLODKICH I NAMIETNYCH SNOW ODPOCZYWAJ:) TESKNIE:* rano probowal mi wmowic ze sie pomylil mialo byc ksiezniczka a nie kasia. nie uwierzylam. po pilku dniach wybaczylam, sie staral a teraz jakby olewal mnie. mowi ze ma robote w domu( mieszka na wiosce) i caly dzien nie pisze, nie widze zeby mu na mnie zalezalo. mam wrazenie ze nadfal z nia pisze. jak jestem przy nim to mysle co takiego robili. warto ciagnac tez zwiazek?

Gość mokraa
nie warto dziewczyno:) uciekaj jak najdalej i zapomnij

Gość silent_angel
mowi ze chce ze mna zamieszkac, ozenic sie, miec maluszki... juz nic nie wiem

Gość silent_angel
macie pomysl jak go sprawdzic? czy nadal z nia kreci? pytalam milion razy, zaprzeczal

Gość PODNOSZEEEEEEEEEEEEE

Standardowy problem kafeteryjny. Powinno sie mieć 2 telefony w tym jeden trzymać za kaloryferem.