Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 niech mi ktoś wytłumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jest faul Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość albo ręka Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 jak to? jak jest faul to żółta kartka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Jak opuścisz kolejkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne palce Napisano Czerwiec 16, 2008 faul w polu karnym, wtedy jest lub moze byc podyktowany rzut karny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale jak jest ten faul albo Napisano Czerwiec 16, 2008 reka w polu karnym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 czy pole karne jest wokół bramki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiedy chce Howard webb Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne palce Napisano Czerwiec 16, 2008 jak: kiedy ? :O pole karne to ten kwadrat przed bramka, w tym polu jezeli zawodnik sfauluje przeciwnika (zagra nieczysto) dostanie zolta kartke (badz czerwona) a sedzia moze podyktowac do tego rzut karny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 :D taka odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 dzięki zimne palce :) ale nick :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne palce Napisano Czerwiec 16, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 to jeszcze jedno: kiedy jest spalony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne palce Napisano Czerwiec 16, 2008 kiedy atakujacy jest blizej bramki niz obronca atakowanej druzyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to już wyższa szkoła jazdy Napisano Czerwiec 16, 2008 Ty jako kobieta nigdy nie pojmiesz, czym jest spalony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 to atakujący musi czekać na obrońcę??? co za głupota :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 wiem kiedy nie ma karnego...... ' ' 'kiedy sedzia zdazy cofnąc noge zanim pilkarz na nią nadepnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne palce Napisano Czerwiec 16, 2008 jezeli podadza mu pilke a on bedzie za linia obrony to jest spalony, ale jezeli dostanie pilke i 'przedrze' sie przez linie wtedy jest ok. no powalone to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 16, 2008 o rany... skomplikowane i mało logiczne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzio 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Po dogrywce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 :D A tobie co Luśka że teraz się zaczęłaś tym interesować ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 to już wyższa szkoła jazdy Jestem kobietą i znam wszystkie zasady gry w piłkę nożną więc nie generalizuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Chinka, jeśli to było do mnie to nie zrozumiałem o co ci chodzi.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Czytanie ze zrozumieniem się kłania :O Napisałam przecież do kogo to było, pierwsza linijka mojego postu, zaraz pod nickiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach