Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEEEGI KI

czy wszystko prowadzic musi do seksu?

Polecane posty

Gość MEEEGI KI

Ostatnio zaczęło mnie denerwować że każda pieszczota, buziak czy mizianie z mojej strony odczytywane jest przez mojego partnera jako zaczepki i chęć na bzykanie. czy on nie odczuwa potrzeby tak po prostu sie poprzytulania? jak to jest?

Gość smutny ony
no dziwnego masz typa :-O ze mna bys miala lepiej :P :(

Gość MEEEGI KI
chodzi o to ze ja sie chce przytulać a on chce sie bzykać. seks jest i nie narzekam na niego. zastanawiam sie tylko nad tym ze to dziwne ze nie można już sobie okazywać czułości tak po prostu...

Gość dobra wróżka Kunegunda
faceci to chyba tak mają...dla nich przytulić się (tak po prostu) to jakaś abstrakcja! Wszystko sprowadzają do sexu!

nie pytaj o to nas, tylko pogadaj z nim. albo daj mu do zrozumienia,że takie zachowanie nie musi zawsze prowadzić do seksu- przytulaj go i całuj na ulicy (tam na 98% Cię nie weźmie ;] ), siadaj mu na kolanach podczas oglądania telewizji itp, przytulaj się kiedy wie,że nie możecie się kochać (jak np. masz okres)

Gość MEEEGI KI
muszę nad nim popracować bo dojedzie do tego że będziemy sie miziać tylko wtedy kiedy będziemy chcieli się kochać. Tego bym nie chciała. z drugiej strony nie jestem kobietą bluszczem która uwiesza sie na swoim facecie. nie chce go za bardzo osaczać swoją osobą przytulając sie i miziając nie dając nic w zamian ...

Gość ciocia Kazia
Zwiaz mu rece za plecami. I nogi, dla pewnosci. Powinno nieco pomoc.

Gość RevanPL
W pewnym sensie się cieszyć powinnaś. Po prostu twoje pieszczoty podniecają twojego faceta i stad zapędy łóżkowe. Powiedz mu że nie zawsze masz ochotę na konkret, a czasami tylko na przystawki;)