Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPOLANKA 24

Poznalam DODE w Opolu podczas festiwalu i zdradzila mi jak dba o fiGURE!

Polecane posty

Bo taki mam kaprys. A autorke topiku i tak wcielo:) Wiec, co za problem? Tak, w jakims sensie jest to wada. I swiadczy o jakims deficycie. I tak, jak pisalam wczesniej, pozwala sie zorientowac w ogolnym poziomie, np. kultury. Zdania nie zmienie, a Wam zycze milego dnia. Nie pisalabym w tym temacie, gdyby nie to, ze spotkalam bratnia dusze. Wiec nie moglam sie powstrzymac:)

Gość La Redoute zamilcz
wreszcie :o zapewne doopska nie umyjesz,w brudnych ciuchach chodzisz ,w domu syf ,ale wazne ze nie robisz błedow ?dobre:D

Gość Też nie znoszę byków
Dobrze mówicie dziewczyny, poprawna pisownia, szczególnie w języku ojczystym to żaden problem. Niestety ludzie są leniwi i nieoczytani. Ostatnio widziałam błąd w słowie, które jest tak banalnie proste, że nie wierzyłam, że to możliwe. Wyobrażacie sobie błąd w słowie "mnie"? Widać można, bo widziałam taki zapis tego słowa " mje". Myślałam, że oszaleję :)

A co do słów "na pewno" i "naprawde"- też miałam problem z zapamiętaniem, do momentu kiedy ktoś mi podsunął zdanie: "Na pewno na pewno oddzielnie, naprawde naprawde razem"

Gość Princpolo - stara forumowiczka
której nikt nigdy nie lubił :D Myśli że jak nick zmieni to jej ujdzie hehehehheheheeee perełki z błędami jakie na Allegro się zdarzają to już w ogóle odjazd!!

Gość Princpolo - stara forumowiczka
jestesm twoją zagorzałą fanką,wyzliże Ci stopy ,tylko pisz ze mną ,pricpolo

obużyłam się ,to wstrentne pisac z takimi bykami ,pFf

Gość DO Też nie znoszę byków
buhahahahahahahah,fajnie piszesz,naprawdę bezbłędnie buahahahahhaa,analfabetko buahahahaha

A niech podszywacze mają ubaw. Phi

La Redoute zamilcz - milkne i uciekam:) Tekscik z dupskiem itd. wyplasza mnie skutecznie. Wdawanie sie w dyskusje na takim poziomie zwyczajnie mnie przerasta:) Chyba sobie tego nawet nie umiem wyobrazic:)

Gość La Redoute ale caŁY
czas się wdajesz,ścisnęło dupcię ?:D

Gość nie cierpię byków
La Redoute sama widzisz jaki tu poziom, żenujący krótko mówiąc. Widać właśnie jak niektórzy nie mają nic do powiedzenia, bo słownictwo za ubogie i brak argumentów, wtedy najlepiej pisać o dupie itp. Właściwie niczego innego się nie spodziewałam. To jest właśnie to o czym pisałam wcześniej! Princpolo - nie napisałam nawet słowa o tym, że jesteś gorsza. Wcale tak nie uważam. Do pozostałych: Jeśli sadzisz byki pisząc do kogoś jest to w pewnym stopniu przejaw lekceważenia tej osoby. Wiadomo jak to jest kiedy się pisze szybko, zdarzy się literówka, raczej zapominamy o przecinkach..... na forum to normalka. Inaczej jest z ortografią. W tym przypadku błędy w pisowni to nic innego jak brak wiedzy, oczytania i tego wszystkiego o czym pisałam wcześniej. Śmieszy mnie najbardziej jak ktoś niby taki wygadany, wyszczekany udziela się na forum a byk byka bykiem pogania. To jest komiczne.

Gość nie cierpię byków
idę zwalić konia