Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taśma kIejąca

kto miał wymrażaną nadżerkę??

Polecane posty

Gość mnie bolało
i to bardzo, cos takiego jak najmocniejszy i bolacy okres, takie skurcze!!ale niekoniecznie musi boleć!! warto to zamrozić mimo wszystko

Gość wyglada to tak
że mi lekarz powiedział że zabieg jest bezbolesny, siadasz na fotelu, wkłada ci jak na zwykłym badaniu wziernik i taki cienki "pręt" z -100 C przykłada na nadżerkę..po czym miało być 3 minuty przerwy i drugi raz...wszystko b yło dobrze do pewnego momentu jak po paru sekundach skończył to poczułam silne skurcze jak podczas okresu, było mi słabo, niedobrze i wo gole musiał zakończyć zabieg!! powiedział że po prostu moje tkanki pod wpływem zimna się skurczyły i potem rozkurcz spowodował te bóle... dostałam coś przeciw bólowego i po godzinie przestało!! z perspektywy czasu, pomimo bólu ciesze się że to zrobiłam bo juz nie mam problemów z nadżerką!! ale nie przejmuj sie zabieg trwa kilka minut/sekund i nie koniecznie musi cię boleć kazdy organizm inny:)

Gość musisz iść do lekarza
niech cię zbada i ci powie czy ją masz czy nie a wtedy ci wytłumaczy co to w ogóle jest!!!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkg
ja mialam. nic nie boli. trwa kilka minut. siadasz, wkladaja ci "precik", wymrazaja - nic nie czujesz, leci z ciebie tylko dym:) jak z pojemnika z cieklym azotem:) schodzisz. i tyle. mozesz miec wodniste uplawy jakis czas ale nie musisz. zero strachu PRZYSIEGAM