Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaa

czy na znamieniupieprzyku

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaa

moze wyskoczyc jakas krostka? jesli np na skorze wokol pojawiaja sie krostki potowki czy jakies uczulenie

Gość nikt nie wie

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppppppppppppp

Gość tak może
mi wyskakuje czasem, ale pod pieprzykiem, a nie na

Gość pytajacaaaaaaa
no mi wyskoczyla tak na pieprzyku i troche jakby obok czyli jakby czesc krostki jest na pieprzyku a czesc obok. bylam u dermatologa i w sumie nie wiele sie dowiedzialam. on jest zdania ze raczej to nic groznego ale uwaza ze takie znamiona sie usuwa i po problemie

Gość upppppppppppppp

Gość uuupppppppppppppppppppppp

Gość Andzia1975
Lepiej usunąć znamię i nie będzie więcej problemów.Czasami takie znamiona mogą przekształcić się w czerniaka.Ja usunęłam swoje 3 lata temu.Teraz jestem spokojniejsza. Jeśli zauważysz tylko jakieś zmiany w obrębie znamienia niezwłocznie udaj się do dermatologa i nie drażnij znamienia,nie próbuj też wyciskać tych krostek.

Gość uppppppppppppppppppppppppppp

Gość zwykle jest taki znaczek
tak moze wyskoczyc ja mam na twarzy takiego malego i czesto pod nim wyskkuje pryszczyk i ni potem jest na nim normalka ale idz sie zbadac ja bylam :)

Gość ale gdzie bylas sie zbadac
? ja bylam u dermatologa i on powiedzial ze zbadac mozna dopiero po wycieciu. zapytal tylko czy mnie to boli, swedzi itp. tylko tak spojrzal i powiedzial ze raczej to nic groznego i bedzie dobrze ale lepiej wyciac bo z takimi znamionami to oznie bywa wiec lepiej miec na przyszlosc spokoj. nie rozumiem co masz na mysli mowiac ze pod piperzykiem? moje znamie(pieprzyk jest plaski i cos z niego sie wykluwa jakby pryszcz. w ubiegla sobote bylo tylko zaczerwienione(ta krawedz pieprzyka gdzie ten pryszcz teraz jest) . juz minal tydzien a krostka ciagle jest. ogladalam ja po lupa i wyglada mniej wiecej tak jak inne pryszce i krosty na moich ramionach no tylko kolor inny bo znamie jest ciemne. smarowalas czyms?

Gość ale gdzie bylas sie zbadac
aha i mam jeszcze pytanie czy ten pryszcz peka i wychodzi z niego ta awartosc czy tak po po prostu wyskakuje i znika? czy Cie to swedzi piecze itp

Gość uppppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppp
mama obejrzala mi to pod lupa i mowi ze to wyglada jak jakis wrzodzik albo kaszak bo na tym jest taka malusienka biala kropka :-(

Gość uppppppppppppppppp
wlasnie przed chwila cos bialego wylecialo z tej krostki. chyba to pod wplywem tej masci ichtiolowej