Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

BOJę SIę,żE ON MNIE ZDRADZI !!!

Polecane posty

Ehhh ... Mam chłopaka ... Oboje się bardzo kochamy ... Oboje również jesteśmy swoimi pierwszymi poważnymi partnerami ( wcześniej były niewinne kręcenia ,natomiast teraz związek trwa 2 lata już i oboje właśnie ze soba przeżyliśmy ten pierwszy raz ) ... Mój chłopak mieszka ode mnie 15 hm dalej .... Nie widujemy się za często :( Góra 2-3 razy w tygodniu :( Mój ukochany ma baardzo ,,głupich\'\' kolegów :( Mają po 23-28 lat i żaden z nich nie ma dziewczyny ,ponieważ uważają,że to strata czasu i że lepiej być samemu i imprezować do woli ... Najgorsze u nich jest to,że oni jeżdzą na dziwki :( Denerwuje mnie to ,że mój chłopak ma takich kolegów :( Boję się ,że mnie kiedyś zdradzi za ich namową ;( Już nieraz byłam świadkiem jak gadali,że lepiej nie mieć ,,baby\'\' bo tylko marudzą :( Boję się,że zrobią mu wodę z mózgu :( i że mnie zdradzi :( co ja mam robić ? zabronic mu spotykać się z nimi ?zmusić do zamieszkania razem ? po prostu nie umiem mu ufać w tej kwestii :(

Gość francuskie yeti
polykaj , to cie nie zdradzi

Gość francuskie yeti
i niezapomnij o nauce głebokiego gardła.

Król Kafeterii - tak wiem ,ale u mnie z zaufaniem ciężko :( mam fioła na tym puncie ,bo jak słyszę,że Jego kolega ,co jest z dziewczyną już 6 lat i zdradził Ją po % z dziwką ... to mam aż czarne myśli :((

Gość francuskie yeti
jak bedziesz obciagac z polykiem a nie lezec jak kloda , to cie nie zdradzi

Słuchaj pewności nigdy mieć nie będziesz...ale skoro on ma takich kolegów i nic z tym nie robi to chyba mu odpowiada takie towarzystwo, to Ty weszłaś w ich, że tak powiem układ. I teraz tak....najgorsze co możesz zrobić to knuć przeciwko nim...to nigdy się dobrze nie kończy, a jesli intryga wyjdzie na jaw to go stracisz definitywnie.... Bo związek ludzi polega na dojrzałości, zaufaniu, jesli mu nie zaufasz nie ma sensu sie dalej męczyć. A skoro on Cię zapewnia o swoim uczuciu to się nie martw. Znasz dobrze jego kolegów? Jesli nie to może powinnaś ich lepiej poznać bo czasem nie taki wilk straszny :)

Gość Krytyyyynnnka
Ja Ci powiem, że mam podobne mysli odkąd zaczęłam regularnie czytać Kafe :D Pełno topików ze było tak pięknie, że zapewniał że kocha... a tu bach! zdrada. No to sie zaczęłam zastanawiać czy moj jest taki wyjątkowy. I wiesz co? Co ma być to będzie, jak Cie kocha to Cię nie zdradzi a jak będzie chciał zdradzić to zdradzi i tak i nie zapobiegniesz temu. A głupimi podejrzeniami możesz skrzywdzić i jego i siebie, więc moja rada wyluuzuj i UFAJ :)

Krytyyyynnnka i Wiedźma z Północy - dzieki macie racje :) tak zaczne robie :) ufac mu :) on mi ufa bardzo ale on wie ze nigdy ale NIGDY nie zdradze :) tez zaczne mu ufac :) co ma byc to bedzie :) tego nie unikne ,a trzymanie go na uwiezi to tylko pogorszy ;/

Gość Krytyyyynnnka
Oj to nie dziwie sie , 🌼 dla Ciebie:) Ja z poprzednim tez miałam niezłe jazdy, oszukiwał mnie , nie zdradził ale oszukał mnie i zostawił w końcu na lodzie jak psa:( miłe to nie było... A teraz jestem w świtnym związku i też najdłuższy w jakim byłam i mam nadzieje ze to już na zawsze. I mimo, ze wątpliwości sie pojawiały to ufam Mu :)

Krytyyyynnnka - dziękuję :) :)) no właśnie ,a takie przeżycia zostawiają po sobie ślad :(( w postaci nieufności :( staram się Mu ufać ,ale ehh te myśli są silniejsze ode mnie :(( ja Ci życzę ,żebyś już na zawsze z Nim była :)))

Gość Krytyyyynnnka
BigGirl... dzieki:) I ja Tobie życzę żebyś ze swoim chłopakiem na zawsze była:) Wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj sie :)

Wiedźma z Północy - No dokładnie :(( Ehh postaram się :( Dzięki :) Chociaż ciężko zaufać ,bo po tamtym nigdy bym się tego nie spodziewała a tu proszę .. zdradził po % :( albo ehhh byłam z chłopakiem ,a on mi nagle mówi ,że .. ma laske od 2 lat :( to był mega cios :(

Krytyyyynnnka- Dzięki :) mam nadzieję,że już zawsze z Nim będę,bo strasznie Go kocham :) Postaram się nie zamartwiać i walczyć ze swoją nieufnością :)

"Mój chłopak mieszka ode mnie 15 hm dalej .... Nie widujemy się za często " Jesli chodzi Ci o 15 km , to dlaczego tak rzadko sie widujecie ? Przeciez to "rzut beretem" :O

Gość jakby moja laska pokazywala
foty swoich sutków na forum to też bym jej nie traktowal poważnie ;)