Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on34

Niesamowita ONA

Polecane posty

Gość on34

Moi drodzy Poznalem 1,5 roku temu kobiete, ktora kompletnie mna zawladnela. Do tego stopnia,ze chcialem odejsc od zony. Trwalo to wszystko na tyle dlugo, ze naprawde bylem u skraju. W tej chwili jestesmy na etapie "powrotu" do swoich utartytch ram, torow. Nie spotkalo mnie nigdy nic tak bardzo frapujacego, cudownego,niesamowitego. Nie wiem czy dobrze zrobilem, odcinajac sie. To wszystko jest cholernie trudne ...

Gość on34
Gorycz tęsknoty łagodzę handlując bawełnianymi majtkami na stadionie, jednak ilekroć patrzę na swój towar znów mam ją przed oczami :o

Gość strona
ojej... a jak zamykasz swoje oczy to masz ją też, czy poźniej jak w toalecie patrzysz w lustro////

Gość on34
Jaja sobie robicie ... A ja zupelnie powaznie ...

Gość on34
A potem coco jambo te jaja je:o

Gość on34
Jaja sobie robicie. Katarzyna, bo tak ma na imie jest naprawde dla mnie kims, dla kogo ... sami sobie dopowiecie reszte... Nie przezylem tego w takim natezeniu jeszcze nigdy. To bylo niesamowite, cudowne, wspaniale

Gość on34
Jedynie może sie z tym równać natężenie prądu w moim odkurzaczu, który regularnie wykorzystuję w roli sztucznej waginy :classic_cool:

Gość on34
Natężenie mięśni miałem tak dramatyczne, że zerwałem scięgna niczym Pudzian :o

Gość on34
Z tego wszystkiego poszedłem najeść sie coopy i na ten czas ktoś zapukał do drzwi.........

Gość on34
a ja tak sie wystraszylem ze kópka wyleciała mi dóópką... pobiegłem otworzyć a tam...

Gość on34
a ja tak sie wystraszylem ze kóópka wyleciała mi dóópką! pobeigłem ootworzyć a tam....