Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdsa

Polska reprezentacja mnie nie zawiodla .

Polecane posty

Gość dasdsa

Co jak co ale na nich zawsze mozna liczyc , pokazali chujowizne i dziadostwo jak zawsze , zdecydowanie najgorsza druzyna ME , nawet nie potrafili nawiazac walki z druga druzyna Chorwacji ale potem i tak powiedza ze to wina angielskiego sedziego .

Gość mało tego..
! oni nawet nie potrafią celnie podać piłki:O Ale za to działacze są w podawaniu lepsi- zwłaszcza jeśli chodzi o koperty:classic_cool: No, teraz będą zwalniać Leo i mówić, że to jego wina. Ale z naszej "drużyny"" nikt piłkarzy nie zrobi:O

Gość trzeba było nie aresztować
Fryzjera on by nam wyjście z grupy załatwił ;)

Gość hahahahahahha dokładnie
:D To jedyny dobry wniosek:classic_cool:

no, oni niezawodnie przegrywaja - za to ich podziwiam - konsekwencja w dzialaniu i planie gry , zawsze jak szmaciarze

Gość lenka_26
ale z was kibice,pare dni temu wywieszaliscie flagi i czekaliscie z niecierpliwoscia na mecz naszych....fakt grali slabo ale kibicowac to trzeba umiec patałachy koorwa zasrani kibice !!!!!!!!!!!!!!!

Gość lenka_26
Ja zamiast flagi wywiesiłam na balkonie proporczyk ze spływu kanałami i nie narzekam :classic_cool:

ja tym patalachom zawsze kibicuje, az mowic nie moge i wszystko mnie boli od skakania i darcia sie...jakby oni choc raz tyle energi wlozyli w gre, co my w kibicowanie.....

Gość lenka_26
ale zes blysnąl łosiu

Gość lenka_26
oprócz kibicowania lubie zaczaić się w zasroślach na przetaczającego się żula i upolować jego żubra :classic_cool:

ja tym kolkom kibicowac zawsze bede, ale do cholery mogli by ruszyc dupy i choc raz wejsc na trybuny czy do pabu , gdzie kibice ogladaja , i poznac co znaczy duch walki do konca , nawet jesli ma sie nie udac !!!

Gość holandia do boju
"Zaraz wracamy" - taki napis powinni umiescic na tym swoim gimbusie. :D

ucielo mi wpis :( ...to pomysli, coz za piekny narod, ile werwy i samozaparcia....dopuki nie spojrzy telewizor i gre reprezentacji

Gość sebuśklp
świnia zamknij ryja

Gość a ogladaliscie pozniej wywiad
z Leo prowadzony przez jakiegos fagasa z polsatu? Skurwiel powinien dostac po japie od benhakkera

Gość lenka_26
a te polsatowskie komentarze i opinie jak oni to mowia "ekspertów" to wielkie goowno, sami niczego nie osiagneli a jada po Leo jak po jakims gowniarzu......nie ma to jak Polacy, dzisiaj kochają jutro nienawidzą, a szkoda słow!!!!!!!!

kto tu mowi o nienawisci .... po prostu teraz prezentujemy tak zwana postawe "twardej, kochajacej reki" i stwierdzamy fakty, ze grali jak szmaciarze , to musieli i przegrac .....

co prawda to prawda LEO wspanialy !!! LEO wyprowadzil naszych do euro !!! przegrali i co? LEO dupa, leo nie umie !!!!!! to jeszcze wieksza zenada niz cale te euro, tak jak odebranie podolskiemu obywatelstwa !!!!!!! wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!!!!!!!! jak przegrac to z honorem a nie bajkami o wyimaginowanym świecie ze jakby nie leo, czy webb to mieliysmy szansę... :O ludzie kochani, nasza druzyna nie byla na takie coc przygotowana, to nie jest ta liga, oprocz paru osób (BORUC, Smolrek, brazylijczyk) nie byloby widac że gramy :O a przeciez to drużyna, to zespół...nam sie tak przynajmniej wydawalo walczylo moze 5 a reszta tego za nich nie zrobi LEO i tak jest świetny, że ich do tego doprowadzil, to on jako trener bedzie mial teraz niekorzysci nie nasza DRUZYNA A SZKODA ZE WINIMY ZA WSZYSTKO TRENERA, BO ON JAK MALO KTO NAS POKIEROWAL !!!!!!

Gość nic sie nie stalo
nic sie nie stalo :)