Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko chcę się upewnić

wczoraj skończył mi się okres, dziś się kochałam bez zabezpieczenia, nie

Polecane posty

skończył we mnie, a po - poszłam szybko wymyć się chemikaliami. Niestety cykle mam dość nieregularne, chociaż ostatnie 3 były po 27-28 dni. wiem, że szans na ciążę, prawie nie ma, ale chcę to od kogoś usłyszeć :(:O

tak jak pisałam, ostatnio dopiero się wyregulowały, wcześniej za dużo stresu :(:O. Obliczyłam za pomocą kalendarzyka w necie, że dni płodne zaczną mi się 20 dopiero, dziś jest 17:(. Nie chcę ciąży. Nie wiem czy iść do gina, skoro nawet we mnie nie skończył.

Gość kaloszowaaaaa
nie dygaj wsio bedzie ok jesli sie nie spuscil do srodka tak jak mowisz :)

test przecież można dopiero za 10 dni :O:(, a tabletkę po, to najpózniej do 72h :( przecież. Dobra, ale idę spać :(🖐️

Czy wiesz, że plemniki są w stanie przeżyć w organiźmie kobiety do 72 godzin? Dla mnie to dziwne, najpierw się nie zabezpieczać a potem panikować.

Gość katarina bochum
a ja chcialabym wiedziec,bo mam te sama sytuacje

Gość e-cinka
teoretycznie pierwszy dzien po okresie jest bezpieczny ale to sprawa indywidualna i roznie bywa ,szanse na zajscie masz minimalne ale zawszesa ...najbardziej rozbawil mnie tekst ze mylas sie chemikaliami he,he bielinka sie zdezynfekowalas tak gleboko? he,he ,byl wytrysk i zadne ploukanie ,szorowanie nie wymiecie nasienia ,juz zdazylo trafic tam gdzie ma trafic i albo napotka na swej drodze komorke do zaplodniuenia albo nie.....choc tu raczej nie.......

Gość DO tylko chcę się upewnić
Umyłaś się chemikaliami.... Tzn domestos,cif i te sprawy???? :D:D:D:D:D:D:D:D

plemniki w ciele kobiety (w śluzie płodnym mogą przeżyć 5 dni, niektóre źródła mówią, że nawet 7) co do pierwszego dnia po okresie to czy jest on płodny czy nie jest sprawą indywidualną i zależy od długości cykli

Gość katarina bochum
no tak ale czy jesli nie skonczyl w srodku to moze byc ciaza???dodam ze chemikaliami sie nie mylam

Gość e-cinka
tyle ze autorka pisala ze skonczyl w niej....... a stosunek przerywany tez daje ogromne szanse na ciaze......