Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maślane oczy i maślana bułka

Państwo niemieckie je utrzymuje a te kibicują Polakom-skandal

Polecane posty

Gość Maślane oczy i maślana bułka

Ja wypowiem się jeszcze na inny temat. mam bardzo dużo koleżanek i pseudo koleżanek za granica w Anglii czy w Niemczech. Wkurza mnie jak na naszej klasie obwieszają sie fotkami z naszymi barwami, jakies flagi dają w opisach na Gadu gadu. Kibicują nam- Polakom, ale uciekły stąd.Tam państwo niemieckie dało im prace bądz zasiłki, mieszkanie, miejsce na ziemi, mozliwośc zycia na normalnym poziomie a te kibicują nam. na miejscu państwa niemieckiego wypieprzyłabym wszystie te mendy. Rozumiem ze sa tam np jakis czas, na saksy, w pracy, dorywczo, sezonowo, chwilowo, ale one tam zyją, mówią ze Polska nic nie dała imm,ze to Niemcy dali im normalne zycie, normalne warunki. To niech zrzeknął sie polski anie zgrywają wielkie polki.

Gość nieudaczniki z zagranicy
pozdrawiaj i tez was kochaja :D

Gość Kobietka Wesoła
... a Wy nie macie własnych problemów... złośliwe małpy i zazdrośnice z Was... wyjechały i ok... żyjcie po swojemu i dajcie żyć innym!

Gość głupota ludzka ie zna granic
a co cię inni obchodzą!!! Na Litość Boską!!!! to tylko głupia piłka, nic nieznaczący epizod!!!!!!! A one się utożsamiają z polskimi piłkarzami i huj ci do tego!! no naprawdę nie rozumiem, jak można aferę robić z takiego gówna

{Ten temat można zakładac sto razy- jest ważny i prawdziwy.} Oczywiście że można.. nie zamierzam zabraniać. :D Ale na to że ważny i prawdziwy.. :D:D:D🖐️

Gość kajko i kokosz
Takie tematy zakladaja ludzie, ktorzy nigdy nie byli za granica i mysla, ze jak juz sie pojedzie do Anglii to jest sie Anglikiem :) Wiekszosc z emigrantow to emigranci sezonowi, takie czasy, ze za praca czlowiek jezdzi do innych krajow, czasem tez za doswiadczeniem lub po prostu z checi poznania czegos nowego. I wcale nie oznacza to, ze od razu przestaje byc Polakiem, zreszta po co ja to w ogole tlumacze? :O