Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

o czym będziemy rozmawiać dziś?

Polecane posty

o słońcu którego nie ma? czy o czym? o Euro którego nie ma?

Gość Inne płcie
Proponuję o miłości, Agi. Jak sądzisz? Czy kobieta potrafi prawdziwie kochać?

miałam napisać że o uczuciach trzeba bo tu uczuciowe.. myślę że może, bo niby dlaczego nie? niemniej ja za bardzo w miłość nie wierzę więc czy ja mogę sie wypowiadać?

Gość WAKACJE za pasem
MOŻEMY I O WAKACJACH.Ja normalnie....monotematycznie nad morze jadę!

ceny rosną bo leci sie w dół, ale nie zwracajmy uwagi na szczegóły.. nasi przegrali z rezerwą chorwacji cóż Leo źle rozstawił piłkarzy i nie wprowadził smolarka.. cóż ciekawe czy tradycji stanie zadość i będzie zmiana trenera?

Psełdo - myślę że jeśli kobieta trafi na swą połówkę to może kochac .. podobnie jak mężczyzna tak naprawdę to w tej kwesti nie różnimy się

Gość Inne płcie
A ja nie jadę nigdzie, bo niby i po co? Skoro mam pięknie, to po co szukać piękniej? Co innego podróże rozwijające. :-) Swoją drogą, przyszła ochota na małe pożeglowanie. :-)

Gość Inne płcie
Moja miła Agi, a co to za sztuka kochać swoją połówkę?

aaa ja porozmawiam z wami o tym, ze chce mi sie spac, taaak bardzo:( przez ta pogode okropna. a o wakacjach jeszcze nie mysle- zreszta spedze je w chorwacji, pogromcach naszych pilkarzy haha

Moja rodzinka w Bieszczady,pomieszkamy u kolegi w leśniczówce przez dwa tygodnie,a potem wyprawimy nasze pociechy na wieś do dziadków,a my tylko we dwójkę pod namiot w Polskę ,nie wiemy jeszcze ,gdzie dokładnie....już się cieszę!

Gość a ten znow swoje
"Moja miła Agi, a co to za sztuka kochać swoją połówkę?" a kogo w takim razie kochac- pana Zenka spod czworki???? idz przegrancu zyciowy i dupy nie zawracaj :O

no, ale [po co kochać kogoś kogo się nie kocha? trzeba byc miłosiernym? po co kochać kogoś kto nas nie kocha? żeby cierpieć? prawdziwa miłość musi być odwzajemniona, inaczej nie ma sensu. i lepiej nie kochać -- ja o wakacjach nic nie wiem, czy gdzies pojade czy nie

był na murowe kilkadziesiąt minut i miał kilka dobrych akcji, więc chyba powinien wystąpić. mając kilku dobrych piłkarzy należy ich wystawić w meczu o wszystko w meczu o honor

przepraszam, że się wtrącę, ale ja własnie o wakacjach mysle, ino nie wiem, gdzie uderzać, tzn w grę góry wchodzą, ale konkretnie to nie mam pomysłu, które... polecicie coś? a, tylko, ze mają byc polskie góry...

Gość Inne płcie
:-) Agi, tak przedstawiona przez Ciebie "miłość" ma charakter roszczeniowy. Kochać "drugą połówkę", przepraszam Cię za ostrość sformułowania, kochać "drugą połówkę", to potrafi każdy głupi.

Gość Inne płcie
Z czystym sumieniem polecam Tatry. Ale nie w sezonie. Dopiero w połowie października. Ech, zmarznięte borówki z dzikiej i samotnej Dolinie Waksmundzkiej, aż het, pod granią Wołoszyna...

ja bym w góry nie jechała.. bo mam je prawei pod nosem i mi sie znudziły..otwórz mape zamknij oczy i wybierz gdzie jechac i tam jedź.:D

Gość Inne płcie
Zamierzasz pędzać Twojego mężczyznę na kolanach po skałach?

Gość Inne płcie
Poważnie - nie można. Ta część Tatr nie nadaje się dla czworonogów. Zresztą, nie jest dobrym taternickim zwyczajem ciągać się po górach z psami dla rozrywki.

agiie a jakie masz te góry? mi nad morze sie nie chce, nad jeziora będą krótsze wyjazdy, ale na dłuzszy urlop to własnie wybrałałam góry i zrobiłam tak jak radzisz, ale jakas maruda mi sie dzis włączyła i nie moge sie na nic zdecydować w końcu

Gość Inne płcie
Zgadza się, Bieszczady są cudowne. :-) Tatry także. Ech...

Psełdo - nie ma charakteru roszczeniowego, jest bezintersowna i czysta, ale nie będę aż tak wielkoduszna aby kochać kogokolwiek? nie będę romantykiem z romantyzmu i nie będę kochać platonicznie.. nierozumiem dlaczego dodawać sobie cierpień. Przecież miłość ma wydźwięk pozytywny i charakteryzuje ją szczęście.. więc dlaczego kochać kogoś kogo się nie kocha (bezsensu to wyszło) to jest bezsensu.. z samego wydźwięku zdania jak i w rzeczywistości.. będę kochać całą sobą kogoś do kogo poczuje miłość i kto tą miłość poczuje do mnie.. inaczej będę ją zwalczać

Gość nie chce mi się z tobą gadać
:classic_cool: