Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowo-czarna

Większość samotnych facetów

Polecane posty

Gość pomarańczowo-czarna

Większość samotnych facetów w wieku powiedzmy 25+ posiada nastepujące "zniechęcacze": 1. Na powitanie mówią "Cze" zaś żegnają się "Nara" 2. Jak już napiszą maila czy na gg to z masą błędów (sic!) 3. Nadużywają zdrobnień! (miłych senków, idę do pracki, jem śniadanko, piję kawkę - bleeeeee) 4. Są kompletnie nieoryginalni. I już wtedy nie dziwi. No może tylko jedno - poziom ;)

Gość a ty to jesteś szczyt
jakości jak musisz siedzieć na gg i randkach o2 :classic_cool:

Gość koalanko
do mnie zwykle od razu pisza czy mam ochote na seks

Gość pomarańczowo-czarna
Nie siedzę na randkach a na gg mam tylko dobrych znajomych :P

Gość Inne płcie
Kolanko? Czy masz aktualnie ochotę na seks?

Gość Inne płcie
:-) Wiesz co, pomarańczowa? Masz rację. Do dupy być kobietą. :-(

Gość mrau.
brzydall - a musisz byc w udawanym zwiazku, nie lepiej sie zakochac?

Gość pół
Jarek_84 jest the best

Gość pomarańczowo-czarna
Jarek_84 wystąpił jako modelowy przykład - Jarku - dziękujemy :)(gromkie brawa - publika szaleje) :P Inne płcie - właśnie nie, bo czyż wolałabyś być jednym z tych facetów? ;P

Gość Inne płcie
Tryb przypuszczający, Pomarańczowa, w przypadku mojej osobistości nie ma najmniejszego sensu. Ja jestem facetem, który potrafi rozmawiać z kobietą w miarę poprawną polszczyzną, budując poprawne zdania, w których zawiera się pewna myśl, idea, żart albo i co innego. :-) Pozdro.

Gość pomarańczowo-czarna
O Ty niedobry - musiałeś na koniec to napisać? :P Oczywiście, najmocniej przepraszam, że ośmieliłam się wziąć Ciebie za kobietę. Mam nadzieję, że mi wybaczysz ;) Tym bardziej się cieszę, żę pojawił się w tym wątku przedstawiciel mniejszości :)

Żaden z facetów, z którymi byłam nie zachowywał się w taki sposób. Może takich sobie wybierasz? Albo tylko tacy się Tobą interesują? :-P

Gość pomarańczowo-czarna
Sally daruj sobie wycieczki osobiste :) Ja dzielę się jedynie swoimi spostrzeżeniami i na tym się skupmy :) Nigdzie wszakże nie stwierdziłam, że preferuję opisany typ ;) Zważ proszę, na celowe użycie przeze mnie słowa "większość" :P

Gość Inne płcie
Właśnie, Pomarańczowa, "większość". :-) Większość zaczyna się do 50 procent w górę. Skąd wiesz, że większość? Zadałaś sobie trud policzenia?

Gość Inne płcie
Ja nie jestem przedstawicielem mniejszości. Niestety, na przedstawianie szerszych wywodów nie mam czasu. Pora mi do urzędów.

Gość c.r.r.a.m
ja też nie spełbiam tych punktów :D większośc samotnych facetów to a) jest nie atrakcyjny b) ciągle siedzi w chacie więc nawet jak by był superprzystojny taki jak ja to i tak nikogo nie pozna bo siedzi w chacie c) prowadzi życie typu picie jabola pod sklepem

ja też nie spełbiam tych punktów większośc samotnych facetów to a) jest nie atrakcyjny b) ciągle siedzi w chacie więc nawet jak by był superprzystojny taki jak ja to i tak nikogo nie pozna bo siedzi w chacie c) prowadzi życie typu picie jabola pod sklepem

Gość pomarańczowo-czarna
Słusznie - przyznaję, że wszystkich nie sposób wręcz sprawdzić. Z tego też powodu, wyłoniłam próbkę tych, z którymi w jakiś tam sposób miałam okazję się zetknąć :)

Gość pomarańczowo-czarna
Jeżeli natomiast twierdzisz, że nie należysz do mniejszości - wierzę, że z kolei Twoja próbka zawierała więcej pozytywnych osobników - to bardzo mnie to cieszy, to oznacza, że nie jest jeszcze tak źle ;)

nie tylko samotni tak mają - chodzi mi o zdrobnienia znam kilku facetów, którzy mówią: wódeczka, pracusia :D, spodenki, piwko z soczkiem, itd itp a jeden to nawet pije piwo z sokiem przez słomkę :D:D dodam, że wszyscy są dorośli nie wiem, co to się porobiło z tymi mężczyznami teraz

nie zamierzałam Cię urazić, ale piszę serio - obserwacje na temat "większości" facetów tyczą się "większości" tych, z którymi Ty się zetknęłaś. A z jakiś powodów większość naszego otoczenia jest taka a nie inna.

Gość też takiego znam
"a jeden to nawet pije piwo z sokiem przez słomkę " ale on woli panów :D

Cze aótorko tematu Nie wiem czemó tak myśliż o facetah powyrzej 26 rokó rzycia, ale morzesz miedź trohe racii Tym krótkim opisikiem, potwierdzuńkasz obawy wszystkuńkich kobietek, naopisałbym wiecej, ale pracke muszę zaczuńkać Nara

Gość pomarańczowo-czarna
Komiczne - dziękujemy za kolejny przykład - zawsze dobrze jest dyskusję ubarwić konkretnymi przykładami ;) jestem kobietą Komicznego - ja również nie mam pojęcia o co chodzi z tymi nagminnymi zdrobnieniami; jak dla mnie są śmieszne :P Sally - dokładnie, akurat miała tego 'pecha' zetknąć się z takimi w oatatnim czasie ;) Ale "Inne płcie" daje nadzieję, że nie wszystko stracone, że nie wszyscy mężczyźni zdziecinnieli :P