Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozne przemyslenia

PIEKNA, MADRA ...A MIMO TO KARIERA JEJ NIE GROZI.KTORA TAK MA?

Polecane posty

CZY sa tu dziewczyny, ktorym natura nie poskapila urody ani rozumu, ale maja jednoczesnie poczucie \"ze moglyby wykorzystac urode\" w biznesie/showbiznesie robiac np kariere j.alby czy tez a.jolie albo modelki, jednak nie wiedza jak to zrobic, badz tez zycie nie daje im takich mozliwosci? b.prosze bez docinkow i wypowiedzi \"solariowow-tipsowych\" panienek. Zakladajac ten topik mialam na mysli wyksztalcone, inteligentne i naturalnie piekne dziewczyny, ktora maja w glebi pewien niedosyt....sa tu takie?

Gość takajednaładna
są, są..........

no to piszcie, jestem pewna,ze sa. Znam pare takich osob i jestem ciekawa czy nie macie \"wewnetrznej presji\" i czy to Was jakos przesladuje. Napiszcie cos wiecej

Gość takajednaładna
presję wywierała mama, ale dla mnie zawsze ważniejsza była szkoła, potem studia i tak wyszło, przeważn ie było akurat coś ważniejszego i bardziej wartościowego - dla mnie - niż próba zrobienia kariery.. a urodę w swój sposób wykorzystuję, bo wiadomo że ładnemu jest lżej w życiu..

Gość inka .................
Do kariery to za mało .... Trzeba jeszcze mieć odpowiednią osobowość ...

zgadza sie, ale nawaznijsze sa SPRZYJAJACE OKOLICZNOSCI.Gdyby np taka jessica alba w ieku ok 5 lat nie miala menadzera, ktory poprowadzil jej kariere teraz moglaby byc np.nauczycielka. Wszystko dzieje sie w stanach, "masz urode", ktos "cie zauwazy" i potem nagle sie okazuje,ze chca zebys zagrala w kinowce, w Pl takie rzeczy sie za bardzo nie zdarzaja...

Ale po co nad tym dumać? Zawsze w to wchodzi 80% pracy, a reszta to czynniki sprzyjające ... To w każdej karierze ....

wlasnie nie do konca, gdyby swiat byl taki sprawiedliwy ze za 80% pracy bylby sukces, byloby wspaniale. Mnie chodzi o to,ze sa naprawde piekne o madre dziewczyny, ktore musza ciezko prcowac podczas gdy jakas gwiazda kupuje sobie torebke za cene calorocznej pensji innej dziewczyny. Mam np znajoma, ktora jest wyjatkowo urodziwa i taka twarz b.chetnie by sie ogladalo w tv czy reklamie, ale to jej nigdy nie grozi...i to mnie jakos smuci i przesladuje

Bo 80% to nie jest 100% ... :O

I po czym wnioskujesz, że ta gwiazda nie musiała pracować na te efekty? A od kiedy ładna buzia jest sygnałem do kariery? eh ... :O

I po czym wnioskujesz, że ta gwiazda nie musiała pracować na te efekty? A od kiedy ładna buzia jest sygnałem do kariery? Ładnych buź jest mnóstwo ... :O eh ... :O

moim zdaniem autorka ma na mysli,ze np nasz kraj nie daje takich mozliwosci jak np usa i ze u nas chodzi po ul wiele pieknych kobiet z potencjalem, ale nie zostana wylowione przez menadzerow, bo ich nie ma

U nas to prędzej skrzywdzą człowieka, niż wypromują ... ale to chyba nie potrzeby nad tym dumać ... :O Jest, jak jest ... choć zdarzają się kariery mimo wszystko ...