Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17062006

rocznica ślubu..jak zaskoczyć mężą?

Polecane posty

Gość
po co na siłę organizować jakieś zabawy, po prostu usiądźcie i pogadajcie, ew. możecie zagrać w okręty :p

Gość 17062006
no tak okręty są niesamowicie podniecające..że ja na to wcześniej nie wpadłam.. odwołam kolację to jeszcze pogramy w państwa miasta.. a potem włączymy fakty na tvn i bedzie super o to mi chodziło :)

Gość czas na zmiany oj tak
Hmmm. a może np. jest taka gra w karty ale nie pamiętam nazwy, ale np. na kartach, jakieś róznie zadania do wypisania :) zabawne, bez obrażania, oboje możecie wypisać rózne :)

Gość
rozbierany poker :p cieszę się że pomogłam, państwa-miasta były moją drugą propozycją gdyby ta Ci się nie spodobała :classic_cool:

dokańczanie zdań :) gdybym była na bezludnej wyspie ... Gdyby teraz coś tam ... i inne :) o czym teraz marzysz?

Gość 17062006
neurosa1 chyba współczuje twojemu facetowi jak ty tak chcesz wyjątkowo wieczory spędzać :P to skoro o zadanicha mowa to może powymyślajmy jakies?

Gość
moja fascynująca osobowość nie wymaga już żadnych specjalnych dodatków :classic_cool: wystarczy że jestem :D

Gość 17062006
no w to nie wątpię ;) to teraz wymyśl coś super żeby mi pomóc

hmm, może np. dać zapałki i plasteline :D i stworzyć prezent na rocznice :D hehe,albo kredki i kartke coś narysować, albo wymyśleć wierszyk :) no, albo jakieś pytania :) co było gdyby np. ktoś na plaży ukradł Ci ubrania :) a Ty bys sie opalal nago:) gwiazda jakiego filmu chciałbys byc :D no a jakiego zakresu moglyby dotykac?

Gość 17062006
to mój mąż wiec mogą dotykać wszystkiego :) a zadania? jakiś pomysł?

Gość
Pomogłabym oczywiście ale zaraz idę do pracy :) niemniej życzę rozwinięcia tematu. Wpadło mi jeszcze do głowy, że możecie sobie zrobić nawzajem sesje zdjęciowe rocznicowe :D Myślę jednak że powinni się wypowiedzieć faceci, bo zdaje się, że oni mają specyficzne upodobania, nie lubią gierek.

Gość 17062006
z tą sesją to dobry pomysł bo kupiłam mężowi aparat w prezencie :)

Gość 17062006
nadmieniam, że to aparat wysokiej klasy, w związku z czym ortodonta obiecuje, że mój ukochany w ciągu roku przestanie rysować zębami podłogę podczas wykonywania skłonów gimanastycznych :classic_cool:

Gość gośćggggggg
może zabierz go w miejsce w którym się poznaluscie romantyczny smacer po miejscach które wywołują u was wspomnienia

Gość gość
zgwałć go jak nigdy dotąd.

Gość puniaaaaaaaaaaaaa
Jeżeli jesteś z okolic Wrocławia lub z Wrocławia to polecam ci speedfly!!!!!!!! wzięłam ostatnio mojego męża na to i kurcze, mimo ze był początkowo strasznie sceptyczny (typ ksiązkowego mola :P :P) a potem tak muy sie spodobało ze teraz na swieta kupił bilety dla dzieciakow (pewnie po to zeby tez samemu pójśc xD) wiec polecam takie atrakcje serdecznie!!!!! Maz będzie saskoczony i na pewno mu sie spodoba