Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagxiusicdsgc

pomozcie bo juz nie daje rady

Polecane posty

Gość sagxiusicdsgc

2 lata temu zostawil mnie chlopak ktorego bardzo kochalam i od tej pory nie moge sie pozbierac spotykalam sie z innymi ale z zadnym nie bylo tak samo jak dalej zyc bo to nie chce minac choc bardzo sie staralam

Gość wiosenna mgla
musisz o nim zapomniec i basta. innej recepty nie ma.

Gość upska
Tez tak mialam I dlatego zaczelam walczyc o swoja milosc…tak walczylam az wywalczylam ;) Jesli jest szansa staraj sie I uwierz w siebie I jesli on tez kocha uda sie..nam sie udalo

Gość sagxiusicdsgc
latwo powiedziec ale jak to zrobic

Gość sagxiusicdsgc
nie on mnie nie kocha i ma nowa dziewczyne juz dlugo i sa szczesliwi planuja slub my bylismy razem 5 lat

Gość agresywna
daj spokój tyle rybek w morzu a Ty nad jedną marną plotka placzesz :)

Gość gkjjhjhk
a masz z nim jeszcze kontakt? jesli tak to zerwij. i zapomnij o nim, w koncu juz 2 lata minely!!!! pobudka!!! a do tego jeszcze ma inną... daj sobie spokoj

Gość sagxiusicdsgc
nie mam z nim zadnego kontaktu po prostu pamietam jaka bylam z nim szczesliwa nie umiem zapomniec o nim kocham go jeszcze myslalam ze cale zycie spedzimy razem planowalismy slub dzieci

Gość gkjjhjhk
on nie jest ciebie warty, a juz na pewno nie warto marnowac sobie zycia przez kogos takiego, kto ma cie gdzies i juz od dawna zabawia sie z inną.

Gość sagxiusicdsgc
no tak ale ja juz nie spotkam nikogo takiego to byl moj ideal :( wiem ze juz z nikim tak nie bedzie nie chce mi sie zyc

Gość agresywna
najważniejsze to nie stać w miejscu, on już jest dla Ciebie stracony, ulożyl sobie życie a Tobie się ono między palcami przesypuje, nie możesz tak dalej :(

nie porównuj każdego napotkanego faceta ze swoim byłym, postaraj odnaleśc siebie , przeciesz nie żyjemy tylko dla związkow z facetami,

Gość brat_niedzwiedz
gkjjhjhk POSŁUCHAJ.............dobre rady daje:):)

Gość _o_l_a
Po trosze Cię rozumiem, bo ja byłam z kimś 4 lata, a rok temu się rozstaliśmy. Wciąż go kocham i wiem, że gdyby chciał wrócić i poważnie potraktować nasz związek, to wróciłabym do niego. Ale nie zanosi się na to. on ma dziewczynę, ja też miałam kogoś przez pół roku, ale to nie było to. wiem, co czuję, ale nie liczę na powrót. po prostu staram się ułożyć sobie życie. od niedawna spotykam się z nowym facetem, może tym razem się uda. tamtego nigdy nie zapomnę i nie przestanę kochać. ale każda miłość jest inna i myślę, że mogę znaleźć jeszcze większą, dlatego szukam i nie rozpamiętuję przeszłości.

Gość sagxiusicdsgc
dzeki :(

Gość sagxiusicdsgc
czasami mysle, ze najlepszym rozwiazaniem byloby sie zabic bo i tak mnie juz nic dobrego w zyciu nie spotka:(

Gość życzę powodzenia
Ryczę dziś dokładnie z tego samego powodu... Ja ze swoim rozstałam się trzy lata temu i choć mam teraz chłopaka, nie potrafię być z nim tak szczęśliwa, jak z tamtym... W zasadzie jestem przekonana, że nigdy już nikogo tak nie pokocham takim ogromem miłości :( No, może swoje dzieci...

sagxiusicdsgc Nie cuduj:-) Lato jest dziewczynko:-) To był piekny etap Twojego zycia ale jest za Toba juz. Zapomnij o tym.

Gość sagxiusicdsgc
zycze powodzenia ----- no wlasnie :( to po co zyc wiedzac ze juz tak nei bedzie:(

Gość kciku murowane

Gość życzę powodzenia
Chciałabym tylko powiedzieć, że to, co piszemy dzisiaj z koleżanką to zapewne wynik niskiego ciśnienia, zaniedbań w obecnych związkach, nudy... Na co dzień nie myślę o tym. Moje życie poszło w zupełnie innym kierunku, jest INACZEJ. Ale tkwi we mnie zadra, której chyba nigdy się nie pozbędę. Boję się, że krzywdzę mojego chłopaka takimi porównaniami. A tamten gdzieś tam żyje szczęśliwie z dziewczyną, która mi go zabrała. Nie wiem, co we mnie płacze - serce czy duma...

Gość ludzik123
a ja sama zostawilam mojego faceta po 4 i pol roku na 2 m-ce przed slubem... i co? i marudze teraz ze to byla kiepska decyzja... ale tak naprawde pewnie gdyby do mnie wrocil to by mi sie odechcialo powrotow... przeciez zawsze sa jakies powody rozstan i te powody sa tym dlaczego nie powinnismy tesknic tylko isc dalej... czasami tym powodem jest wlasnie to ze Was zostawil bo to oznacza ze nie kocha... a wspomnienia to tylko taka zlosliwosc natury z ktora trzeba sie nauczyc walczyc bo oszukuje...