Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xshtxrfjtyk

cholera, tak bardzo mi żal tego chlopaka jejku dlaczego akurat jemu

Polecane posty

Gość xshtxrfjtyk

MARCIN SZWEJ - zapalony freestylowiec, m.in. snowboardzista, windsurfer i kitesurfer - w dniu swoich dziewiętnastych urodzin (30 czerwca) został potrącony na przejściu dla pieszych przez pędzący blisko 120 km/h samochód. W stanie bardzo ciężkim przewieziono go do szpitala w Piekarach Śląskich, gdzie poddany został dwóm operacjom rekonstrukcji stłuczonych kręgów szyjnych oraz wysokiej amputacji prawej nogi. Niestety, ze względu na uraz ośrodkowego układu nerwowego, Marcin nie odzyskał czucia w rękach. wiecej na stronie: http://www.marcinszwej.yoyo.pl/historia.html tak mi cholernie smutno jak to czytam, taki pelen energii chlopak :( to straszne

Gość no straszne
to takie:(

Gość xshtxrfjtyk
w takich chwilach mysle sobie jak wiele zdrowych ludzi marnuje swoje zycie, narzeka na los, nic nie robi. a takim aktywnym, pelnym zapalu ludziom zdarzaja sie takie rzeczy :(

Gość Alizja
A dlaczego ta akurat tragedia tak cie poruszyła? Czy dlatego, że ofiarą był młody przystojny mężczyzna? a gdyby to była stara bezzębna baba, też byś zakładała temat na kafe?

Gość xshtxrfjtyk
tak, moze dlatego. osoby ktore maja dzieci pewnie bardziej poruszaja tragedie malych dzieci. a mnie poruszylo ze taki aktywny, pelen pasji i zapalu w tym co robil (a robil duzo), z marzeniami, wrazliwy (chcial studiowac weterynarie) i spotkalo go cos takiego. niewiadomo, moze z wlasnej glupoty i nieostroznosci, ale co za roznica :(

Gość mozesz dodac wody albo wrzu
:(

Gość csdcsdcs
taaaa.... smutne i zobaczcie, w tych formach aktywności niejednokrotnie ryzykował, a wypadek zdarzył mu się na zwyczajnym przejściu dla pieszych jest z tego przynajmniej jeden morał: nie przytakujmy debilom kórzy się chwalą jak to jeżdżą setka po mieście, jak to trochę piwa można wypić i jeździć, jak to inne dziwne rzeczy robią w czasie jazdy każdy kto prowadzi np trzymając telefon przy uchu, pieszcząc się z osobą z fotela obok, jedząc itp jest potencjalnym sprawcą tragedii

I nie gadajcie, że ''tak chciał Bóg'' bo to jest naprawdę żałosne i żałośni są ludzie którzy tak gadają... :O blech

Gość miał racje ktoś wyżej
Taka jest prawda która rzuca sie w oczy. Laski przeżywają bo ofiarą jest młody przystojny chłopak. Ale gdyby to był ktoś stary, gruby czy brzydki to byłoby tylko zobojętnienie. Taka jest ponura rzeczywistość.

Gość xshtxrfjtyk
ja sie przyznaje do tego. ale nie chodzi tylko o to ze jest przystojny, tylko o to co robil w zyciu. w ogole mysle, ze jest zajebistym chlopakiem i po wyplacie mam zamiar wplacic jakas kase na jego konto. i jeszcze jest chyba z mojego miasta. kurwa a moze ja sie zakochalam? :O

Gość jest cała masa cierpiących
w hospicjum. Nikt nie pomoże i kazdy ma w dupie. A tutaj wielkie halo. Żenada i tyle.

Gość gość
Znalazłem po latach ale znam osobę o którą chodzi. Wrażliwy itd. no nie wiem . Z tą weterynaria to ścienna. Tak miał pasję, ale jego największą pasją były laski, narkotyki i pijaństwo co weekend. Był egoistą Wiem, że wypadek go zmienił na lepsze - sam to mówił. Także ten... Bóg ma plan.