Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini cini mini

Czy podoba sie Wam zona Artura Boruca?

Polecane posty

Gość mozecie mi naskoczyć
to po cholere czytasz ? WYPAD ! akurat mnie najwiecej obchodzi jakas dewotka paulinka ktora uraza rzucanie miesem:D

Gość paulina890
dewotką nie jestem - do koscioła nie chodzę - może wróżką zostań skoro tak łatwo przychodzi ci ocenianie ludzi po jednym poście? Głupszym się ustępuje, więc ok - nie odzywam się już do ciebie:) ale wierz mi, na pewno już wszyscy , ktorzy czytają to co piszesz wyrobili sobie o tobie...nie najlepsze zdanie:) I nie mów do mnie paulinka, bo ja pięcioletnim dzieckiem nie jestem, w przeciwieństwie do ciebie:)🖐️

Gość paulina890
a ja nie lubię agresji (i to bezpodstawnej na dodatek!) tylko, a chodzenie czy nie chodzenie do kościoła akurat nie ma tu nic do rzeczy.

a ty po ilu postach ocenilas mnie ?:D alez hipokryzja ! dobrze paulinko👄 przeszkadzam ci a jednak wciaz wracasz czytasz i odpisujesz slodkich snow skarbie[usta[

a ja lubie agresje i ? za to nie lubie plytkich polmózgow ktore sa zawistne po stokroc !

Gość paulina890
ty jednak więcej tych postów napisałaś w tym temacie - a , że lubię czytać, nie omieszkałam przeczytać wszystkich. Ja jednak napisałam tylko, że jesteś trollem internetowym - stwierdziłam fakt, a ty wymyślasz jakieś bzdury o dewotkach i do tego nie masz żadnych argumentów - kolejny dowód na to, że jesteś trollem. Skoro nie lubisz agresji, to dlaczego jej używasz? Agresja słowna to też agresja. Idę spać naprawdę, bo popłaczesz się zaraz, niestety na utarczki słowne z osobami INTELIGENTNYMI i starszymi od ciebie nie wygrasz ;).

napisałam ze lubie agresje paulinko zanim wdasz sie w dyskusje ze starszymi wróc do przedszkola i naucz sie czytać od nowa🖐️:)

moja roposta to naskocz mi :D dobranoc dewotkom i podstawówce🖐️

riposte*

widzicie ! ! ! nikt nie ma takiej ciętej riposty jak ja, od razu wszyscy zamilkli, głupie smarkacze hahhahah do budy z wami, do budy!!!:D idę się pomasturbować przed zdjęciem Boruca i wypieprzam do łóżka:D buziaki dla wszystkich murzynuffff:* i choooj wam w doopska :) (mój chooj oczywiscie,:) ) jutro tez troszkę zrobię rozróby, nie ma juz lekcji w szkole to mi się nudzi w domu, nie mam znajomych to chociaz na was posiądę:) papap śmierdzioszki :*

Gość xawery prawdę ci powie
ale z ciebie żałosna kitra :O

Gość 5768
czytam to i czytam i niewiem smiac sie czy plakac:) dobrze że na te forum nigdy ani Artur ani jego zona nie zajrza bo po prostu niedobrze sie robi od tych komentarzy!!! bardzo do siebie pasuja widac ze sie kochaja i sa szczesliwi a ona jest sliczna Boruc kiedys powiedzial ze idealem piekna jest dla niego jego zona:) tak wic zajmijcie sie soba swoimi sprawami a i nie robcie z niego jakiegos slodkiego przystojniaczka do "wyruchania" bo to jest zalosne! wczesniej byl rownie przystojnym i rownie dobrym pilkarzem ale jakos wczesniej nie bylo takich pustych kretynskich komentarzy co po tym euro sie puste napalone lafiryndy meczu naogladaly i pisza jakies niedojebane komentarze

Gość no i juz zrobiliscie aferę
srfgm ---brazylijski typ blondynki , hmmm, cieeekawee

jestescie wszyscy chorzy:o a dokladnij wszystkie:o jak mozna byc tak jebnietym i wklejac zdjecia zony noruca i sie z niej nasmiewac:oLEZCZYC SIE LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!

tego posta z 01:39 nie pisałam ja :)

ale mnie cipskooo boli taką se wczoraj palcówę zrobiłam przy zdjęciach Boruca 😭:D

Dziewczyny ale z Was zazdrosnice!!! Ta dziewczyna jest b.ładna a zreszta napewno jest miła i uprzejma-nie mozna zaraz kogos krytykowac po wygladzie

Gość Marzenie moje
Boruc to cudo natury:)) wspaniały facet:) dobrze zbudowany:)przystojny:) tylko pogratulować jego ślicznej żonce!! Niech są szczęśliwi:-)

Gość qpqpqp
Boruc mmm przystojniak Ona conajwyżej przeciętna

Gość a mi sie strasznie podoba
Fernando Alonso :p :D

milo, ze jest jakis pilkarz , ktory nie rzuca zony dla jakiejs gowniary ,gdy tylko staje sie slawny, a gowniary zaczynaja slinic sie na jego widok. w kazdym badz razie zurawiowi na dobre nie wyszlo :)

Jako, ze jestem kobietą podoba mi się Boruc, a nie jego żona. Żona to ma się jemu podobać, i zdaje się podoba, bo chłopak o nią dba. Miło, że nasz najlepszy piłkarz ma poukładane w głowie. Oby tak dalej.

Gość alicjaaaa
jego żona wcale nie jest brzydka.To założycielka topiku pewnie jest potworzasta.Jak można tak kogoś obrażać.Uroda to kwestia gustu.

Gość seeenkjul
jak dba o nia ? :D

Gość ja jestem chora jak patrze na
jego zdjecia to płacze :( on jest piekny, zycze mu szczescia

Gość nie prawda madry z niego
chlopak i fajna z nich para

Gość uppppppppppppppppppppppp