Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsternacja x2

Klub IDIOTEK

Polecane posty

Gość konsternacja x2

ja otwieram, zapraszam mega idiotki zidiociałe z różnych powodów, osobiście ja jestem idiotką bo kochałam niewłaściwego ,dałam mu znów szansę i znów skończyło się tak jak poprzednio. Jestem taaaaka głupia! Czy tylko ja?

mogę wstąpić, w wielu kwestiach jestem zupełnie zidiociała, a w sprawach damsko-męskich okropnie naiwna,niestety...czy profity jakieś będą:-)? pozdr.

Gość konsternacja x2
będzie nagroda firmowa czyli c.h.u.j w dupę , problem w tym , że nie mam , ale witam, bo juz myslałam, że tylko ja jestem idiotką,. Postęp jest taki ,ze MY przynajmniej wiemy

Gość a może szansa była za mało
czytelna?

Gość enigma44
zgłaszam się bo mam szansę zostać przewodniczącą

Gość konsternacja x2
dam Wam koleżanki radę na idiotyzm, żebyście poczuły się lepiej tak jak i ja: 1. Deprim jest fajny, choć lekko mnie mdli 2.żołądkówka + sprite + plasterek ogórka Od razu mi lepiej z głupotą jest i przynajmniej nie jestem nieszcżęśliwa!

Gość taka prawda ona
i kretynek 🖐️

Gość yjayjayja brum brum brum
hahhahaha a ja jestem najwieksza idiotka tralallalalalal! chuj chuj chuj. jebu jebu jeb kupie sobie sklep. tylko do chuja czemu na uczuciowym?

Gość marinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
też się dołączam 😭

Gość yjayjayja brum brum brum
a przepraszam przepraszam to pytanie ni bylo na poziomie-tego topiku. topik sropik!

Gość konsternacja x2
no niech będzie klub idiotek i kretynek, naiwnych bab, zidiociałych naiwniar! Długa ta nazwa, ale jaka imponująca frekwencja!

Gość chyba cos takiego
Też się chętnie przyłącze :D I chyba zasłuże na miano idiotki roku albo nawet dekady... FUCK

Gość favaiolet
hey, hahaha najwieksza idiotka to ja jestem :P prawdo podobnie rowniez kocham nieodpowiedniego :p haha jest wiele przyczyn dla ktorych tak sie moge okreslic - zidiociala idiotka :P np,. jak mozna nie wiedziec czy sie kocha;/ ... no to maja tylko idiotki, sama nie wiem czego chce ...

Gość konsternacja x2
hahaha , Ty weź to powiedz tej co w nicku ma 44! a nie 19

Gość konsternacja x2
znaczy , to o nicku to było do samanty19

na uczuciowym, bo niestety jesteśmy kretynki/idiotki przez facetów, głupie związki, bez sensu układy z facetami, etc..

Gość chyba cos takiego
Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyną idiotką... Ale za to jestem z pewnością największą... Szlag by to trafił i tyle... :(

to może jakieś sprawdzone sposoby jak rozpoznać ,że facet ma nieszczere zamiary, coś kręci, kombinuje, znacie jakieś symptony...warto dodać przedział wiekowy, może wymiana doświadczeń uchroni nas, choć idiotyzm może zwyciężyć ;p

Gość konsternacja x2
1. szuka związku" bez zobowiązań", no i ciągle jest w pracy bo zajęty...................Jesooo jakie naiwniarstwo!

Gość M A R I T A
Chlopak z ktorym mialam sie ostatnio spotkac wykrecil sie ze spotkania HMMMM powiedzial ze jego kumpel sie powiesil:O i ze zaraz musi do niego jechac co wcale prawda nie bylo. KU*** ale wymowka to nie zła:O mogl powiedziec ze jest chory albo ma sraczke lepiej niz ze kumpel sie powiesil:O

Gość konsternacja x2
hahaha, to chyba stały numer, bo ja tez hisotryjki o koledze w szpitalu słuchałam , no io pomocy jego rodzinie.

Gość M A R I T A
faceci są chorzy:O i co on myślal ze ja pewnie uwierzylam i jest ok, ciekawe co powie jutro, bo mamy sie spotkac, jak dojdzie do tego spotkania to chyba mu wszystko wygarne:O

Gość konsternacja x2
wiesz, może nie id na to spotkanie , a 10 min po terminie wyslij mu wiadomośc , że Twój pies, kot, czy chomik sie powiesił. Może do niego dotrze!ale wątpię, przecież mógł napisać, czy powiedzieć , ze coś mu wypadło

właśnie...faceci często wplątują swoich kolegów w dziwne historie tylko po to aby siebie wytłumaczyć, usprawiedliwić, jednak weryfikacja tych tłumaczeń , to poznanie prawdy i..zazwyczaj konsternacja:-), tak, tak, panowie, kłamią, często lepiej niż my, a jak plotkują ze sobą o nas...boki zrywać:-)