olenka2001 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Dziewczyny jestem w ciazy !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudi 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Gratulacje:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Dzieki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 nie ma juz w UK "ciezarowek"??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabkkkkkoooooooo Napisano Czerwiec 18, 2008 Ja jestem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miiiiiiiiiiili Napisano Czerwiec 20, 2008 ja tez !!!!zaczyna mi sie wlasnie 17 tydzien!!!!!!jak masz ochote pogadac to ja chetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Czerwiec 29, 2008 jestem juz dziewczyny,a wy jestescie??/Pozdrawiam i gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Czerwiec 30, 2008 czyli obcokrajowiec usidlony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 nie,Polak ten sam od 5 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaradna23 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 gratuluje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabela Napisano Czerwiec 30, 2008 gartuluje w jakim jestes wieku?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama E 0 Napisano Lipiec 1, 2008 dla wszystkich ciezarowek w UK polecam topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3226819&start=2310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 1, 2008 mam 25 lat wiec chyba najwyzszy czas zostac mamuska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Mama E strasznie dlugi tamten temat...zostane przy swoim.Serdecznie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 1, 2008 o jezu jak strasznie chce mi sie palic...moglabym jesc fajki...to normalne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewamaj Napisano Lipiec 3, 2008 ja 14 tyg tez zuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona.............. Napisano Lipiec 7, 2008 oleńko kongratulejszyn:) a w ktorym tyg jestes? ja 12 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kizia3333 0 Napisano Lipiec 11, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mieszkam w usa Napisano Lipiec 15, 2008 nono tylko bez palenia fajek!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość //////////// Napisano Lipiec 16, 2008 juz benefity ci nie beda przyslugiwac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Nie dadza nam benefitow wiec sie nie martw tylko te 18 f wiec nie panikuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /////////// Napisano Lipiec 16, 2008 żadne benefity nie będą przysługiwać polakom nawet te 18 funtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 16, 2008 akurat te 18 to automatycznie sa przyznawane,ale jak tak bardzo ci zalezy to moge ci je odstapic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /////////// Napisano Lipiec 16, 2008 nie zależy mi. ŻADNE nie będą przyznawane wkrótce imigrantom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 16, 2008 I co z tego?ja nie jestem tu z powodu benefitow,nie przyjechalam ciulac funtow,nie jezdze do Polski wogole.Kiedys mieszkalam we Wloszech ale dla mnie tam za cieplo wole moja zielona Walie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Sierpień 18, 2008 hallo ciezarowki jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_22 0 Napisano Sierpień 19, 2008 witaj olenka2001:) Ja także zostanę mamą troszkę po Tobie,ponieważ termin mam na 31 marca;) Jak twoje samopoczucie i myśl,że jesteś w ciaży ? u mnie pozytywnie tym bardziej,że nie odczuwam,że jestem w ciąży... A tak wogóle obecnie jestem w Norwegii,lecz będę rodziła w PL:) Jak narazie to tyle pozdrawiam serdecznie:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewamaj Napisano Sierpień 21, 2008 no ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Witam was serdecznie. Ja bede rodzic w UK bo nie jezdze do PL. Troche mam obaw,ale mysle,ze jakos to bedzie... Takze nie mam zadnych objawow,i czasami zapominam,ze jestem w ciazy...buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach