Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziabb

szukam sali, osp bielsko biała

Polecane posty

Gość madziabb

poszukuje sali- dużej otwartej, tzn.w jednym pomieszczeniu miejsca siedzące i parkiet do tańczenia. zalezy mi tylko na sali, ponieważmam kucharza i obsługę. sala powinna być na ok 80-100 osób. Gdzie najlepiej się udać. Wesele planujemy na slipiec-sierpien 2009. za pomoc z góry dziękuje, i pozdrawiam MAGDALENA

Cześć :) ja miałam b podobną sytuację, więc chętnie pomogę :) Przychodzi mi do głowy przede wszystkim piękna sala w Kozach (przy Domu Kultury) i Pod Orłem. Możesz też spróbować w Domu Żołnierze, choć nie wiem do końca, czy osoba niespokrewniona z jakimś żołnierzem ma tam wstęp;) w każdym razie - warto spróbować:) Jeśli masz jakieś pytania, to pisz, mój mail jest pod nickiem, chętnie pomogę bo wiem, że 10x trudniej jest wszystko organizować samemu. :) Ja ze Złotych Łanów :P ;)

Gość madziabb
Dziękuje, Ja też jestem ze zlotych ;) Narazie na myśl przychodzą mi sale Ochotniczych straży pożarnych, są duże i zazwyczaj tanie. Najłatwiej załatwić wesele w restauracji, ale to już nie jest to o czym marzymy... zaraz spojrze na sale które mi zaproponowałaś. dzięki raz jeszcze.

a ja mieszkałam na Langiewicza:)))Widzę że my po sąsiedzku

Ne ma jak BB :classic_cool: ;) a koło Langiewicza taaaki fajny basen otwarli.. jakby tu, w Krakowie (gdzie obecnie mieszkam) , takie były.. ehhh....

Gość madziabb88
Jest mi ciężko wybrać..taki wybór mimo małej ilości wolnych terminów. Jestem jeszcze w Londynie, więc nie mogę obejrzeć sali na własne oczy. Muszę jakoś przetrzymać te 2 tygodnie. Oj nie ma to jak BB... A ślub w Kosciele na Leszczynach . Sala najlepiej większa, lepiej większa jak ciasna. Brat miał w tym roku wesele i sala w Szczyrku byla ciasnawa i orkiestra do bani.. :( może i fajnie chłopaki grały ale co 2 utwory była przerwaaaa.... rozkręcili się o 3 jak goście powoli zaczęli się zbierać do domów. Nie chce takiej orkiestry na moim ślubie!!1 Może macie jakiś zespół godny polecenia, który będzię grał i grał i oczywiście miał w swoim zapasie wiele zabaw i rozrywek. Bo to jest jedna z rzeczy, która wpada w pamięc. A jeszcze jedna sprawa, dotycząca sali. U brata były dwie sale (jadalna i taneczna) uważam to za złe rozw, ponieważ osoby, które nie chciały lub z pewnych powodów nie mogły tańczyć poprostu sięnudziły na sali a tak to jak sie widzi to zawsze chęci i radość jest większa) Mylę sie? Buziole kochane bielszczanki ;)

Sprawdź maila, podałam Ci parę zespołów, wolę tak, bo nie wiem, czy życzą sobie publicznej reklamy;) tylko z nimi wszystkimi trzeba dość szybko sie decydować, większość speców już ma niewiele wolnych terminów na 2009.