Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwonia123

szukam fajnego kumpla

Polecane posty

Gość piwonia123

tak szukam fajnego kumpla płeć obojętna mąż mi dzisiaj powiedział że chyba mnie nie kocha śpi oddzielnie mamy małe dziecko ja siedziałm jak ten pies przy dziecku prałam sprzątałm opiekowałam sie synkiem we wrześniu wracam do pracy ten mi mówi ze ma mnie dosyć i że wyjeżdża z KOLEŻANKĄ na weekend wredny egoista :(((( rozpieściłam skurczybykka robił co chciał, olewał mnie i dziecko chcę z kimś poklikać i pogadać o dupie marynie nie mam znajomych bo zostali daleko :(

Gość brat_niedzwiedz
piwonia.......jedyne co to ci wspolczuje meza....z kolezanka na wekend????? a ty???? kurwa....co za facet?co za maz? i co za ojciec???

Gość piwonia123
dziękuję czukerku :-) no własnie mam go w dupie szlag mnie trafia że on miał czelnośc mi tak powiedzieć na weekend z koleżanką myslałam że go żdzielę w ten durny łeb żal mi dziecka i tak tatusia rzadko widzi ale chyba każe mu się wynosić

Gość piwonia123
a teraz ten skur.... siedzi i gada sobie h... wie z kim na GG a ja siedzę i płączę cichutko nawet nie mam z kim pogadać :(

Gość piwonia123
a teraz ten skur.... siedzi i gada sobie h... wie z kim na GG a ja siedzę i płączę cichutko nawet nie mam z kim pogadać :(

Gość brat_niedzwiedz
ty dawno powinnas sie go pozbyc:(:(

Gość ujj nie facet
mam nadzieje, ze znajdziesz sobie kogos na kogo zaslugujesz, bo ten patalach nie jest Ciebie wart, niech spieprza jak najdalej, hm no szkoda tylko dziecka ech, trzymaj sie cieplo :)

Gość piwonia123

piwonia nie daj się tak krzywdzić, miej do siebie chociaż trochę szacunku. Co on sobie myśli "chyba Cie juz nie kocha" i co? i będzie żył tak dalej? A Ty będzieesz robić za sprzątaczkę kucharkę i nianke jego dziecka? Niech się określi, albo zostaje i żyjecie jak małżeństwo albo wypad z baru

cześć piwonia, kurna, straszny facet, weź go zostaw, wystaw mu walizkę przed drzwi, gówniarz jakiś,z koleżanką???a Ty? naprawdę nie rozumiem...

Gość piwonia123
chce z kims pogadać bo mnie zaraz kur... strzeli wyć mi się chce

Gość piwonia123
tak tak powiedziałam mu to przed godziną a on do mnie chcesz żebym cię okłamywał Boże jak bym chciałą zeby mnie teraz ktoś przytulił

wcale Ci się nie dziwię, ..., nie wiem , ale na Twoim miejscu też bym sobie zorganizowała jakoś weekend, bez niego, z dzieckiem też można, a może z dziadkami byś zostawiła i gdzieś poszła??

Gość wąż do pralki
co za ciul;)

Gość piwonia123
chcę z kims pogadać

Gość piwonia123
chcę zkims pogadać i wirtualnie się urżnąć

Gość piwonia123
mam mu ochotę zasadzić takiego kopa w tę chudą dupę ale mi stopy szkoda, bo sie uwala kurna nic w lodówce nie ma tylko ocet łazi teraz ta gnida po mieszkaniu i sobie gwiżdże jutro kurwa mać wzywam jego ojca i niech on go kopnie w tę jego chudą dupę

też miałam taki zamiar ale jakoś sama nie chciałam pić, a teraz znalazło się towarzystwo :) Piwonia, strasznego łachmytę masz w domu. jestem z Tobą ;)

Gość piwonia123
szkoda mi dziecka bo ta gnida nawet nie wstanie do niego bo bym poszła do jakiegośmonopolowego wolę juz chlać z żulami niż patrzeć się na tę gnidę

Słuchaj Piwonia, on chyba sobie z ciebie szydzi, pewnie widzi, że cię ta sytuacja gryzie (zresztą trudno, żeby nie gryzła) ale nie mozęsz dać sukinsynowi satysfakcji

Wypijmy za to, aby na szych drogach nie pojawiały się takie łachmyty, ani męskie ani żeńskie. i za koleżankę Piwonię wypijmy, niech jej łachmyta z oczu jej zejdzie. Nie daj się gnidzie dziewczyno!!