Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni3456778

Szukam wydajnego kremu do twarzy....

Polecane posty

Gość Moni3456778

Jakich kremów używacie i na ile mniej więcej starcza wam przykładowy słoiczek 50 ml? Słyszałam też taką opinię że kremy z wyższych pułek są bardziej wydaje, więc ta ogromna róznica w cenie ładnie się wyrównuje. Czy to faktycznie prawda, czy mit? Dla mnie kremy Loreala są niestety mało wydaje, czy też to zauważyłyście?

Gość a ile byś chiała te 50 ml
używać?

Ja używam Dove i jestem zadowolona :) kupuję ten najmniejszy a starcza mi naprawdę na długo, zawsze mnie to dziwi bo przecież uzywam go codziennie ;)

Gość Moni3456778
Nie wiem czy to miało być poważne pytanie, poważnie Tobie odpowiem. Otóż, czasem bywa tak że 50 ml starcza na miesiąc, a są kremy że bierze się go tak mało, i ta mała ilośc pieknie nawilza twarz...taka subtelna różnica. I właśnie dlatego moje wcześniejsze pytania i rozważania :)

Gość Moni3456778
wiii a jakiego dove uzywasz, do ciała, twarzy? ja do twarzy muszę używać bardziej skondensowanych, gdyz miałam problemy z nadmierną suchością skóry....

Dove do twarzy, taki zwykły w granatowo-białym opakowaniu. I też mam suchą skórę niestety

Gość francuska kluska
Loreal "happyderm" sa bardzo dobre, ale rzeczywiświe na krótko starczają... teraz mam nawilzający olay ale nie do końca jestem zadowolona .. rzeczywiście wydajniejszy

Gość kkkoooch
ja ostatnio zakupiłam sobie soraya-kuracja dotleniająca .Moim zdaniem wydajny i jak na razie jestem zadowolona

Używałam Loreala ale jak dla mnie były fatalne.

Gość Moni3456778
francuska kluska, uzywam z Loreala Collagen remodeler, Derma genesis i jakoś mi się własnie wydaje że są mało wydajne....szybko wychodzą, trzeba ich brac dużo. Wtedy ta cena 60 zł wydaje się być dużą.... wiii obawiam się że krem dove dla mnie bedzie zbyt słaby, potrzebuję juz czegoś bardziej anti aging

Gość francuska kluska
aaa nie polecam też lirene :O ale nazwynie pamiętam... :O utranawilżający czy jakoś tak ja poki co używam nawilżających a pod oczy z olay przeciw zmarszczkom . zimą uzywałam z bawełną ziaja - rewelacja, ale na lato juz za ciężki

Gość Moni3456778
Ziaja, dokładnie kozie mleko spowodowała u mnie niezłe uczulenie, od tamtej pory nie stosuje kremów ziaji, uzywam jedynie ich mleczek i płynu do demakijażu oczu, są super, dobrze oczyszczają. Czy któraś z Was ma porównanie kremów z pólki średniej z półką wysoką, czyli np Loreal z Estee lauder, i czy to prawda ze te bardzo drogie są tez super wydajne? Dla mnie np Lotion Clinique 125 ml starcza na pół roku, co wtedy wcale nie wychodzi aż tak drogo.

No ja mam 25 lat więc nie używam jeszcze przeciwzmarszczkowych więc już nie doradzę.

Gość Moni3456778
Dzieki wiii i tak:) Zawsze się może komuś przydac innemu, to co napisałaś. Pozdrawiam ciepło.

Gość M A R I T A
masło kakaowe z ziaji suuper kremik,śliczna skóra po nim jest,nawilżona i śliczny koloryt, baaardzo polecam!!!