Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

seks oralny - brzydze sie...

Polecane posty

może porozmawiajcie po prostu o tym co wam sprawia przyjemność, przed czym macie opory i jak je przezwyciężyć?? Być może twojemu facetowi nie zależy na seksie oralnym, a może zależy bardzo i możesz go przez to stracić. Seks, urozmaicony i satysfakcjonujący, jest ważnym( choć niekoniecznie najważniejszym) elementem związku.

Gość shape__
A ja mam taki problem ,ze gdy się wreszcie zdecydowalam polknać spermę, to po jakims czasie dostalam biegunki. Myslalam ze to przypadek, ale wczoraj znów to zrobilam i znów biegunka. Czy to wgóle możliwe żeby mój organizm tak reagowal?

shape nie mam pojecia... Uwielbiam obciagac swojemu facetowi ale polykac sperme juz nie bardzo, dwa razy mi sie zdarzylo i jakos nie mgoe sie do tego przekonac, slone i w ogole, raz odruchowo troche wyplulam :)

Gość slowinsky.e.slowinsky
do autorki tematu - mnie tez obrzydza smak płynu... i wcasle nie jest go tak mało... i przyznam ze zapach tez nie jeste zbyt przyjemny... a do shape_ chociaz nie lubie robic mu lodam, uwielbiam sprawiac mu przyjemnosc.. dlatego czasami poprostu "zaciskam zęby" mowie ze ok.. dziś nie czuje smaku czy cos... ale 2 razy spróbowałam połknąć spermę, i oba razy skonczyły sie biegunką ;/ a raz zwymiotowałam.

Gość malinkammmm
Mam bardzo podobnie. Lód - sam z siebie nie jest fajny, ale uczucie sprawiania przyjemności partnerowi... Mmm... A jeszcze jak się odwdzięczy tym samym:D

Gość poprawka
e tam, ja nie mam z tym problemu kocham GO całego :) i chcę mu sprawić przyjemność! poza tym podnieca mnie to :)