Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozne przemyslenia

MOZE ZWAROWALAM,ALE TRUDNO! WEJDZCIE I SAMI OCENCIE

Polecane posty

Czy jest tu ktos na widowni, kto NAPRAWDE uwaza ( nie z zawisci),ze jessica alba nie jest cudna? I wiem,ze zaraz znajdzie sie caly tabun zazdrosnikow mowiac,ze ma konska twarz, szpiczasta brode, zero kobiecych ksztaltow, puste spojrzenie..itp ale to sa wymysly jak dla mnie bo gdzie nie spojrzec ona: -wyglada jak aniol, promienieje -ma najcudowniejszy usmiech na swiecie -figure gazeli,cudnie wiotka z dluga szyja -piekne wlosy -swiezosc i naturlanosc, ktorej moga jej pozazdroscic pudernice typu doda, cichopek i inne -bez makijazu wyglada pieknie, bo ma idealna cere i bajkowe usta a to istota urody -nie jestem lezbijka!!! ale uwazam,ze kazde jej ujecie jest boskie, nie ma NIC w jej urodzie co moze przeszkadzac. Czasem ktos jest piekny,ale ma brzydkie ujecia lub elementy, ona nie!! naturalnosc http://www.starpulse.com/Actresses/Alba,_Jessica/gallery/JADARKANGEL011/ piekna sylwetka i swiezosc urody http://www.starpulse.com/Actresses/Alba,_Jessica/gallery/JESSICAALBAITB03/ mlodosc, urok, wdziek, swiezosc, aniol http://www.starpulse.com/Actresses/Alba,_Jessica/gallery/SGG-002466/ http://www.starpulse.com/Actresses/Alba,_Jessica/gallery/JTM-006306/

po pierwsze naucz się wklejać linki po drugie to już zakrawa na obsesję, jak można być tak zapatrzonym w jakąś gwiazdę?

bez makijazu wyglada pieknie---> widziałaś ja bez makijażu moim zdaniem jest normalna, ani cudna ani brzydka, jakby to powiedzieć jest fajna

Gość
na mnie nie robi aż takiego wrażenia, ma trójkątną twarz i jest mało charakterystyczna

Gość wolę brunetki

Gość cozazbok
alba to ta co grała w tym głupawym filmie pt,jakaś tam czwórka ,bo nie pamiętam?

Gość średnia jest
na kiektórych zdjęciach dobrze wychodzi ale ogólnie to nic specjalnego

Gość tez tak sądze boska jest
ma zajebisty tyłek! JAK TAKI MIEC? myslicie ze cwiczenia i marsze pomoga?

Gość angelina jest dużo lepsza
i taka zmyslowa... piszę to jako kobieta :)

Gość
zresztą - nie umniejszając nikomu urody - pokaż mi sesję, która nie jest obrabiana komputerowo? na fotkach to i Brit wygląda ładnie czasami - poza tym makijaż, oświetlenie...

Gość przesadzasz
3/4 aktorek jest po operacjach plastycznych nosa, biustu lub innych części ciała profesjonalny makijaż i fryzura potrafią zdziałac cuda, sama się o tym przkonałam na sesji zdjeciowej, o fotoshopie nawet nie wspomnę chyba lepiej gdy ktoś na amatorskich zdjęciach lub w realu jest piękny niż na tych profesjonalnych zdjęciach Alba jest młodą dziewczyną więc czemu miałaby źle wyglądac ? jest ładna ale nie ma zjawiskowej i wyjątkowej urody, to dziewczyna z sąsiedztwa

Gość jest ładna ale mnie nie zachwy
ca. jakaś taka nijaka. cukierkowa.

Gość
ale łądna jest, jej typ urody bardziej mi się podoba niż Alby - no może nie w filmie Monster :)

tak sie sklada,ze ma naturalne usta, zeby i regularne rysy twarzy, nie ma ton sztucznych rzes, wymalowanych ust po sama brode i sylikonu we wsz.czescich ciala jak reszta! a tak sie sklada,ze na photoshopie i innych sztuczkach sie znam, bo sama jestem modelka i wiem,ze sa tez zdjecia"naturalne". Ona ma dobrego fryzjera, poza tym sama naturaaaaa

Gość a skąd ty wiesz jaka
jest naturalnie?widziałaś ją na żywo?A może przeszła kilka operacji plastycznych,przeszczep włosów itp i dlatego jest taka "cudowna"?Dla innych Angelina jest cudna,dla mnie osobiści Britney Spears sprzed kilku lat,ale tak naprawdę żeby to stwierdzić trzeba by było widzieć je wszystkie na żywo.Jak dla mnie Alba jest zwyczajna,przeciętna i nie chciałabym tak wyglądać