Mruczek23 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Hej, piszcie o swoich odczuciach odnośnie Harmonet. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 zaczelam go brac jak skonczylam 15 lat, mial malo hormonow, nie mialam skutkow ubocznych-jak dla mnie ok :) teraz jestem na novynette, bo gin mi zmienila, ale bylam z nich zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaassssssiaasd Napisano Czerwiec 18, 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159992 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mruczek23 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Ja właśnie zaczęłam brać Harmonet...zmieniłam z Yasminelle, bo miałam stany depresyjne po nich. Jestem po 7 tabletce Harmonet i jedynym skutkiem ubocznym jest plamienie...ale to jest norma przy 1-wszym opakowaniu:) więc się tym nie przejmuję...a moje nastroje...hmmm nie odczuwam pogorszenia (bo miałam 1 miesiąc przerwy między Y a H) i nie płaczę bez powodu jak przy Yasminelle (chociaż muszę przyznać, że ja należę do tych płaczliwych:P ) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agivp 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja bralam harmonet i zaczelam przybierac na wadze, bylam bardzo napuchnieta , i odstawilam takze mi nie podeszly, jakby ktos chcial odkupic mam 3 opakowania\\ ale zadnych innych skutkow ubocznych nie mialam, zadnych plamien, nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borowinkaaa Napisano Czerwiec 23, 2008 biore juz4 rok,czuje sie super,nic mi nie dolega,okres jak w zegarku,co do minuty!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly Napisano Czerwiec 23, 2008 bralam przez 5 lat....teraz 2 lata jak staramy sie o dziecko:( jak bym mogla cofnac czas to bym nie brala tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly Napisano Czerwiec 23, 2008 ale jak bralam tabletki to tak jak poprzedniczki....@jak w zegarku,bez zadnych dolegliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borowinkaaa Napisano Czerwiec 23, 2008 a skad wiesz ze to przez tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata1010... Napisano Czerwiec 23, 2008 do AGIVP----> JA BARDZO chętnie odkupię od Ciebie! Jaksie z Tobą skontaktowac?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly Napisano Czerwiec 23, 2008 nie twierdze,ze przez tabletki...ale moje badanie hormonalne nie sa najlepsze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borowinkaaa Napisano Czerwiec 23, 2008 kurcze,wspłóczuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly Napisano Czerwiec 23, 2008 tabletki sa bardzo wygodne.moglam spozniac @,albo nie miec przez 2 miesiace.ale chcialbym cofnac czas...i nie brac tabletek pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata1010... Napisano Czerwiec 23, 2008 Agivp - wysłałam do ciebie mailaw w/w sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agivp 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 odpisalam ci na meila. a odnosnie ciazy. to ja teraz jestem wlasnie w ciazy, po pol roku jak odstawilam tabletki zaszlam w ciaze , teraz jestem w 6 mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mruczek23 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Moja ginekolog zdiagnozowała u mnie PCO (na podstawie USG, dodatkowo zrobiłam badanie krwi na oznaczenie poziomu testosteronu-wyszło w normie) i powiedziała, że w związku z tym najlepsze będą Harmonet. Zaczęłam czytać na temat PCO i jestem przerażona, bo ja bardzo chcę mieć dzidziusia...ale jeszcze nie teraz:) a z PCO mogę mieć problemy z zajściem w ciążę:( Harmonet...jak na razie dobrze je toleruję:) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mruczek23 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Hmmm no i mam problem... Wcześniej brałam Yasminelle i ból nóg też był, ale jak zaczęłam łykać magnez to przeszło...A teraz łykam ten magnez i nogi mnie strasznie bolą, jakby kręcą(pewnie wiecie o co chodzi), kupiłam coś w aptece na ten ból, jakąś maść, ale jak nie przejdzie po paru dniach to do lekarza pójdę, bo niepokoi mnie to:( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach