Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereselek

czy mimo tego moze to byc ciaza?

Polecane posty

Gość tereselek

ostatni stosunek odbyłam 3,5 miesiaca temu , od tamtej pory co kilka dni robilam testy ciazowe , robilam ich 8, wszystkie wyszły negatywne, od tamtej pory mialam normalne 3 okresy, a teraz mam czwarty okres (od ostatniego sexu) z tymze ten czwart okres spoznil sie 5 dni , bo mialam go dostac 13 czerw. a dostalam dzisiaj dopiero , dodam ze miesiac temu robilam dwa razy beta hcg i wyszła 0,120 a drugi raz 0,3 2 TYGODNIE TEMU BYŁAM U GINEKOLOGA BO BOLAŁY MNIE JAJNIKI , ZBADAŁ MNIE I ZROBIŁ usg dopochwowe i powiedzial ze jest wszystko ok jednak ja dalej sie boje ze moge byc w ciazy , bo w ciazy mozna miec okres do 5m-ca

Gość cekindeo
nie , niemozliwe zebys była w ciazy , przeciez lekarz nawet slepy by zauwazyl jakbys w ciazy byla

Gość kkkoooch
Nie mozesz byc w ciazy

Gość tereselek
myslicie ze to nie ciaza?, bo ja chce powtórzyc test i usg , jak mi sie okres skonczy

Gość e-cinka
masz schize ciazowa!!!!!!

Gość tereselek
ale testom nie ma co wierzyc a lekarze tez sie myla:( bo byly takie przypadki, ciagle o tym mysle i sie boje

Gość e-cinka
od tego to jest psychiatra a nie ginelolog :( sorry ale niezle cie pogielo tyle testow i badan .......korba!

Gość treselek
e cinka , ale testy sie tez mylą nieraz :O

Gość pauliiisiaaakochana
wiesz co? zamiast kolejnego testu albo wizyty u gienkologa zafunduj sobie wizyte u dobrego psychiatry-mowie zalkiem powaznie. Tobie sie chyba cos poprzestawialo w glowce... biedactwo ... Ej, jak można mieć AŻ takie schizy? W takim razie po co się niektórzy za to biorą... jakaś parodia jak dla mnie. peace

Gość e-cinka
8 blednych testow ,lekarz niudacznik i niedouczony i slepy i usg popsute (bo ciazy nie widzialo) ....poczytaj jak to brzmi.....

Gość pauliiisiaaakochana
"e cinka testy sie tez myla" skoro tak podchodzisz do tego, skoro mimo okresów, testów, badan krwi, wizyty u gienkologa(!) nadal panicznie sie boisz to po co w ogole uprawiasz/alaś seks?! skoro wg Ciebie NIC nie świadczy o tym,że nie jesteś w ciąży, to zamiast przyjemności zafundowałaś sobie jakieś lęki.. wyluzuj bo takie podejście i TAKIE SCHIZOWANE do niczego dobrego nie prowadzi. to może wizyta u jakiegoś jasnowidza? o_0 albo wiesz co, czekaj sobie w stresie te 9 miesięcy- chociaż...ciekawe czy wtedy uwierzysz,.bo przecież są takie cuda jak ciąża 13 miesięczna czy coś.... oczywiście żart,a raczej kpina..

Gość dajcie sobie spokój z nią
dajcie sobie spokój z nią! przecież ona (albo on) od kilku miesięcy już chyba zakłada tematy, w których się nawet nie wysila, żeby cokolwiek zmienić, tylko kopiuje w kółko jeden kretyński test. Nikt nie jest takim idiotą, żeby przyznawać się do takiego bezmózgowia, które byłoby ewentualnie jego udziałem. Panna tylko nicki zmienia i podkurwia wszystkich dookoła! Panna - do psychiatry jak dziewczyny radzą. Bo nawet jeżeli w życiu nie współżyłaś i nie robiłaś tych fałszywych testów, to i tak sądząc po poziomie Twoich wypowiedzi pomoc specjalisty w twoim przypadku byłaby jak najbardziej wskazana!