Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyvess

Gwen Stefani - COOL

Polecane posty

Gość Yyvess

Tak trudno sobie przypomnieć, co się wtedy czuło. Teraz znalazłam miłość mojego życia. Minione sprawy, przestają tak przeszkadzać, Wszystko układa się pomyślnie I po tych wszystkich przeszkodach, Dobrze jest widzieć cię z kimś innym, I to taki cud, że ty i ja to wciąż dobrzy przyjaciele Po tym wszystkim, co przeszliśmy Wiem, że jesteśmy wspaniali Wiem, że jesteśmy wspaniali Kiedyś myśleliśmy, że to niemożliwe, A teraz wołasz mnie po moim nowym nazwisku, Wspomnienia wydają się być tak odległe, Czas zawsze zabija ból Pamiętasz Harbor Boulevard, Wymarzone dni, gdzie zrobił się taki bałagan Patrz, jak te wszystkie dzieci wyrosły, och Zmieniliśmy się, ale wciąż jesteśmy tacy sami Po tym wszystkim, co przeszliśmy Wiem, że jesteśmy wspaniali Wiem, że jesteśmy wspaniali Tak, wiem, że jesteśmy wspaniali I będę się cieszyć twoim szczęściem, Jeśli ty możesz się cieszyć moim. Koła i trójkąty A teraz bawimy się razem z twoją nową dziewczyną Tak daleko od miejsca, w którym kiedyś utknęliśmy Wiem, że jesteśmy wspaniali WE'RE COOL

Gość Yyvess
podoba wam sie?