Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilililili

Pomocy... Okres.

Polecane posty

Gość Lilililili

Ostatni okres zaczął się 10 maja. Cykl trwa z reguły 35 dni, więc teraz mi się spóźnia. W ciągu miesiąca kochałam się 3 razy, w tym był mój pierwszy. Zawsze z gumką, nie zsunęła się i nie pękła. Zrobiłam 3 ciążowe testy piątek ostatni, niedziela i dzisiaj ostatni - wszystkie negatywne. Czy jest jeszcze jakaś możliwość żebym była w ciąży? Nie wiem czemu ten okres się spóźnia...

Gość nie panikuj
jak 3 wyszły negatywnie i do tego się zabezpieczaliście to NIE JESTEŚ. niby jak masz być??????? Poczytaj sobie co jest potrzebne by zajść z ciąże.

Gość Lilililili
Łatwo powiedział, a stres jest niewyobrażalny... Zrozum.

to pewnie stres,mialas jakies stresy ostatnio? a moze przyjmowalas jakies leki ?,,,skoro testy robilas i wyszly negatywnie to powinno byc dobrze :)

Gość Lilililili
Stres to jest to, że nie mam okresu jeszcze :D Ale ile można czekać... 3 różne testy - chcę im wierzyć. Mam nadzieję, że nie będę mamą.

nie panikuj :) testy sa wiarygodne na 99,9 % wiec mozesz byc spokojna, A teraz sie stresujesz i to powoduje ze okres sie opóźnia. Więc pełen luz i czekaj na okres. a masz jakies objawy zblizajacego sie okresu? czy zupelnie nic?