Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyk bazarowy

o clzowieku kursorze

Polecane posty

Gość Wojtass
podobają mi się kalesonki kolesia :) nieśmiertelna klasyka. no i ten akcent angielski :) jak tylko podejdzie się do tego z lekkim przymróżeniem oka, to filmiki sa naprawdę zabawne.

Gość Gromader
mnie sie najbardziej jednak podoba spot ze ściąganiem. ale chłopaki chyba przystopowali. przez kilka dni tyle filmików wrzucili, a teraz coś cicho na tym polu się zrobiło. ostatni jest właśnie ten: http://patrz.pl/filmy/czlowiek-kursor-basen

Gość tatusss
wejdzcie sobie koniecznie na www.podrasujkursora.pl :) mozna stworzyc wlasnego gostka, a poza tym jest konkurs, do wygrania internet netii na 2 lata!!!

Gość bazzo
Uhmmm, czyli jednak nasz misiaczek wylazł z kicia i teraz w ramach wdzięczności za petycje dostajemy darmowy net? Mi pasuje :)

Gość Złodzimierz
no nie taki znów darmowy ;) najpierw trzeba narysować swoją własną wersję człowieka kursora :) ale tak czy inaczej to mała cena jesli w grę wchodzi darmowy net na dwa lata (kurcze, ja bym wziął pewnie nawet jakby był tylko na rok! :) generalnie fajnie, a zabawy przy rysowaniu co nie miara. to jak klocki lego :) tylko bardziej wirtualne. no i na koniec anegdotka :) kto wie czym się różni kobieta od klocków lego... :]