Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26Niepewna26

NOVYNETTE-KOBIETY POMOZCIE!

Polecane posty

Gość 26Niepewna26

Mam taki problem zaczęlam brac novynette.To dopiero pierwsze opakowanie. Ostatnia tabletke wzielam w czwartek. W piatek wieczorem mialam jakies plamienia ktorych w ciagu brania tabletek nie mialam. Nie sadzilam ze to okres, ale w sobote juz nosilam tampon bo pojawilo sie krwawienie. Tylko czy moze byc ono tak skąpe bo w niedziele wieczorem juz nie mialam prawie nic oprocz troche lekko brazowej wydzieliny? czy jest to mozliwe. Bardzo sie boje ze moge byc w ciazy.POMOZCIE, zawsze tabletki bralam regularnie, zarnej nie zapomnialam, raz tylko jedna przyjełam 3,5 godz pozniej niz zawsze.wczesniej okres mialam nieregularny i raczej obfity i przy tym silne bole menstruacyjne a teraz nic. Prosze o wypowiedz tych ktore uzywaja novynette.

Gość 26Niepewna26
prosze odezwijcie sie

Gość 26Niepewna26
up up

Gość 26Niepewna26
up up

To są początki brania tabletek wiec róznie moze bywać. Musisz zaczekać i zobaczyc jak bedzie dalej. Ale ja bym sie nie martwiła raczej.

Gość 26Niepewna26
up up

Gość 26Niepewna26
up up

jeśli rzeczywiście brałaś regularnie pigułki to nie ma potrzeby abyś się bała,że to ciąża.to jest całkiem normalne,że na początku brania tabletek anty.okres(w tych 7 dniach przerwy)będzie albo obfity,lub mniej obfity,ale może go również nie być i mogą wystąpić tylko takie plamienia.co prawda ja właśnie jestem przed tą 7 dniową przerwa i z własnego doświadczenia tego nie wiem,ale wystarczy spytać się lekarza,czy poczytać trochę o tym.myślę,że naprawdę nie musisz się denerwować.pozdrawiam

Gość oooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no nie widzisz, co ci koleżanka odpisała???????????

Gość 26Niepewna26
mam nadzieje ze to jednak nie bedzie ciaza, bo nie chce teraz dziecka, moze ktos sie jeszcze wypowie.

Gość 26Niepewna26
up

Gość 26Niepewna26
up

Ale z Ciebie niedowiarek. ;) To moze ja sie wypowiem, akurat przez pewien czas bralam Novynette i wtedy krwawienie bylo faktycznie niewielkie, czesto drugiego dnia pod wieczor nie lecialo prawie nic. I brzuch mnie prawie nie bolal, podczas gdy wczesniej nie pomagala mi nawet nospa. A w ciaze nie zaszlam, wiec nie martw sie, naprawde.