Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annkar

pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

czy ciąże można wyczuc w swoim oraniźmie i jego zachowaniu po 5 dobach?

Gość MaLudaaaa
Nie. To za wcześnie

Gość Gabkkkkkoooooooo
Zalezy, czasami to sie czuje, ja czulam ze jestem w ciazy, po jakims tygodniu od czasu jak sie kochalismy naszlo mnie przeczucie ze moge byc w ciazy, poza tym ciagle bylam zmeczona. Test zrobilam 2 dni po spodziewanym okresie, oczywiscie wyszedl pozytywny. Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja dzidzie...

tylko że w tym problem że ja tej ciazy nie chce... i sie boje wiem że można sobie urojić pewne sprawy.. okres dostac mam doopiero 26 wiec niedlugo czy to moga by objawy okresu czy ciazy?blagam dziewczyny pomozcie...

Gość Gabkkkkkoooooooo
Staraj sie nie stresowac, bo przez to moze opoznic ci sie okres. Zapomnij na jakis czas, jak nie dostaniesz okresu wtedy bedziesz sie martwic, narazie wyluzj, bedzie OK!!!

łatwo powiedzie tym barziej ze ja i moj chlopak tzn miedzy nami nei doszlo do stosuku byliamy be majtek ale chyba wtedy mialam dni plodne... strasznie sie boje.. na jednym forum czytalam iz ciaza jest niemozliwa a na drugim ze to ostatnio bardzo czesty przypadek ciazy bez utraty dziewictwa...

Gość MaLudaaaa
Bez obaaaw!! :) :) Musiałby Ci włożyć emmm albo prącie albo chociaż palec, na którym były by plemniki. Jeśli nie zrobił ani tego, ani tego, to nie masz się o co bać!

Gość Gabkkkkkoooooooo
Ale z ciebie cipa grochowa!!! A ja tu tak na powaznie radze, ile ty masz lat dziewczyno!!! Nie mialas stosunku a boisz sie ze jestes w ciazy!!!!??? Wez sie lepiej za nauke!!!

mam troche lat i tez tak myslalam ale watpilam gdy zazelam czytac rozne opinie na ten temat.

Gość Gabkkkkkoooooooo
Wyluzuj...nie jestes w ciazy