Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość como

seks podczas okresu

Polecane posty

Gość como

mój chłopak chce a ja nie moge sie przełamać, czy uprawiacie seks w czasie tych dni i jak to jest

Gość normalnieeee

Gość hela z magla
1) czasem, 2) krwiscie.

Gość nie nie nie nie nie nie
ani ja nie chce ani mój facet.

Gość snake33
dla nas nie ma dni z pustym przebiegiem. wprawdzie podczas okresu staramy sie skracać czas stosunku do 15- 20 minut zeby nie powodować nadmiernego krwawienie, ale robimy to codziennie. moja kobieta twierdzi że to najlepszy środek na bóle menstruacyjne. po orgazmie albo dwóch macica sie fajnie rozluźnia. krwawienie jest intensywne ale menstruacja trwa krócej 4-5 dni max. nie ma co sie łamać tylko cisnąć ile wlexie, życie czeka!

Gość snake33
dodam tylko ze moja kobieta ma na imie Antoni :classic_cool:

Gość liliana22
my tez sie z chlopakiem kochamy podczas okresu, dodam ze na jego poczatku albo pod koniec, bo w jego srdoku jest za bardzo krwisto i nie czulabym sie za bardzo komfortowo, tym bardziej ze miewam wtedy bole. Ja mialam opory ale chlopak bardzo chcial, skoro jemu nie przeszkadza widok mojej krwi na jego penisie to mnie tym bardziej:)

Gość liliana22
nawet na jego ustach po sexie oralnym mi widok krwi nie przeszkadza

Gość liliana22
hahahaha, dobre :)

Ps to o krwi na ustach to nie ja pisala, ehhh trzeba sie jednak zabezpieczac przed 12latkami, ktorym sie nudzi :D

Gość slowinsky.e.slowinsky
narazie zdarzyło mi sie to raz, i to ostatniego dnia krwawienia - było zupełnie normalnie (3 orgazmy, i jego czwarty:P) nawet nie krwawiłam bardzej niz zwykle ;]

Gość marzena_17
ja zrobiłam to drugiego dnia okresu :) było boosko :) bałam się jak zareaguje mój Narzeczony,ale Jemu tez się spodobało :D

w czasie okresu sa chyba wieksze doznania co nie? narzady płciowe u kobiety są bardziej ukrwione

Gość qpqpqp
Ja tylko raz to wtedy robiłam i to pierwszego dnia,kiedy ból brzucha był większy niż ilość krwi. Cały czas myślałam tylko o tym żeby nie poplamić wszystkiego wokól i żeby on mnie tam nie dotykał :o Jak dla mnie to nic specjalnego ani bardzo przyjemnego :o

ja to w czasie okresu z facetem sie pieszcze czasem, orgazm zawsze powoduje u mnie rozkurcz i wszelki ból mija na jakis czas, czyli przynosi mi ulgę :) mam bardzo bolesne okresy :/

Podczas okresu lubię, nie wiem czemu, jest mi fajniej. Mój facet tez lubi, nie brzydzi go to, i mówi, ze jsetsm ciasna, i est mu fajnie ;)

Mawiają, że dobry marynarz i po czerwonym morzu popłynie. Tak na poważnie. Jeżeli jest się z kimś blisko, to nie ma znaczenia, czy jest tylko śluz, czy podbarwiony krwią. Skoro się całujemy, liżemy, to w czym są gorsze pieszczoty i kochanie, jeżeli jest trochę krwi? Tylko głupie małolaty wydziwiają. To jest też najlepszy tester na stopień bliskości partnerów. Nie mógłbym całować obcej kobiety, ale tą którą kocham mogę. Tak jak ona może spijać moje soki.