Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiizka

mam chłopaka, ale .. zauroczyłam się w kimś..

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiizka

Mam wspaniałego chłopaka od 3 lat, kocham go nad życie.. ale.... zauroczyłam się w kimś..myślę o nim ..mam motylki w brzuchu ...nie zrobiłam nic złego, poznałam go przypadkiem... nie pisze do niego, nie dzwonie nie spotykamy się.. ale myślę o nim,jednak nadal kocham mego mężczyznę... to takie nowe uczucie, taka nowość, przecież ostatnio motylki miałam 3 lata temu a teraz... :(

Gość iiiiiiiiiizka
mam nadzieję:) ale boję się troche,że to nie jest prawdziwa miłość skoro ja się zauroczyłam w kimś, zaczeliśmy planować ślub.. tzn zaręczyny itp ..chciałam bardzo, ale teraz już nie chce,po prostu się boję :o zawsze byłam zapatrzona w niego,zakochana a teraz ten ktoś..

Gość u10
tak już jest i niech tak zostanie

Gość iiiiiiiiiizka
Filuterna 🌼

Gość u10
jeszcze nieraz będziesz mieć motylki

Gość iiiiiiiiiizka
u10 .. tak wiem ale wiesz...to mój pierwszy poważny związek.. 3 lata.. zawsze zapatrzona w niego zakochana... a tera ktoś nowy ... i mam 3 opcje... unikać spotkań z tym nowym .. by nie rozwalić mego związku. poznać bliżej tego nowego, bo może ten obecny nie jest mi pisany ... nie robić nic tylko czekać aż sytuacja sama się rozwinie... :o

Gość u10
to trzecie radzę

Gość hm hmmmmmm
i to sie nazywa robienie sobie problemow z niczego, piszesz ze kochaswz chlopaka, jakbys go kochala to bys nie miala pomyslow typu poznac tego nowego

Gość iiiiiiiiiizka
Chyba też tak zrobię:) niech sytuacja sama się rozwinie... dzięki :)

mozna kochac, a sie zauroczyc w kims innym czemu nie. ja tez na pewnym etapie zwiazku sie zauroczylam ale szybko mi przeszlo i tyle:D

Gość iiiiiiiiiizka
hm hmmmmmm to że go kocham nie ulega wątpliwości . mam nadzieję,że samo przejdzie i tyle :)

Gość do hmmmmmm
zbyt upraszczasz sprawę, nic nie jest do końca czarne czy białe! poza tym milosc a zauroczenie to dwie różne sprawy.

Gość hm hmmmmmm
ale pomysly typu poznac go mnie rozwalaja, to jest pchanie sie w klopoty

Gość iiiiiiiiiizka
dzięki wam,lepiej mi jak wyrzuciłam to z siebie :)

Gość ale przeciez dziewczyna
nie może zamykać się na ludzi unikac kazdego facetA:o pewnie jest młoda więc ma prawo kogoś poznać.

Gość nie przejmuj sieee
to jest zupelnie normalne - ważne tylko zeby to nie poszlo za daleko.;)

Gość hm hmmmmmm
a kto mowi o unikaniu wszystkich facetow?

zresztą muszę dodać, że ten facet, w którym się zauroczyłam jest kompletnym palantem, a muszę z nim pracowac. teraz go nie trawię

Gość ale przeciez dziewczyna
no ale ma prawo go bardziej poznac jak ja zaprosi gdzies to dlaczego ma nie isc? niech go pozna moze jej przejdzie a moze sie zakocha i pozna kogos nowego wcalke nie wiadomo czy ten jej obecny to taka wielka milosc

Gość iiiiiiiiiizka
mam nadzieje ze mi przejdzie bo ten chlopak pojawil sie akurat jak miałam kryzys z moim obecnym :o i to on sprawil ze się uśmiechnelam itp...

Gość mama dzieciom
iiiiiiiiiizka jak to dobrze, zę masz te matylki teraz przed slubem. Widac nie ten pierwszy ma by ć Twoim męzem! A co by to było jakby motylki przyszły po ślubie? Po dziecku? Teraz juz wiesz : nie nalezy się spieszyć z wychodzeniem za mąz za pierwszego chłopaka.

a wlasnie jeszcze musze dodac, ze ten palant wlasnie czegos ode mnie chce na gg XD ja tam jestem za ratowaniem stalego zwiazku

Gość iiiiiiiiiizka
mama dzieciom .... masz racje wiesz ja mam 22 lata chlopak moj 25, po tych 3 latach mielismy sie zaręczyć a za rok ślub bylam tego pewna,że chce cieszyłam się ale teraz? nie, nie chce się śpieszyć kocham go i nadal jesteśmy razem ale nie musimy się juz pobierać... chce z tym poczekać.. a smiałam sie jak siostra wybijała mi to z głowy :o

Gość mama dzieciom
iiiiiiiiiizka miła przecież Ty jeszcze nie wiesz jaki moze być inny chłopak.... A wiec pora na POZNAWANIE innych. Dopiero wybór z kilku moze dac Ci pomoc w podjęciu decyzji na długie lata! Tak życze Ci jednego męza do konca zycia!!!!!!!

Gość iiiiiiiiiizka
dziękuję ci bardzo kochana jestem młoda mam czas nie chce teraz tego ślubu dopiero teraz to do mnie dotarło kocham mojego mężczyznę ale sama siebie chyba do konca nie znam i nie jestem gotowa na małżeństwo .. :o buziaki wielkie dla ciebie

Gość u10
emocje targają ludźmi ale trochę rozsądku też potrzeba ---> iiiiiiiiiizka daj sobie czas nic na siłę czas pokaże z kim chcesz być

Gość iiiiiiiiiizka
macie rację, będzie tak jak musi być na razie o tym nie myślę.. tylko o wspólnym weekendzie z moim chłopakiem :) mam nadzieję,że będzie dobrze.