Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczny moment1

Wzruszyl was ten filmik ,czy tylko ja na nim ciagle placze

Polecane posty

na pierwszym filmie sie wzruszylam bo moja corka sie urodzila do wody 2,5 m-ca temu wiec od razu wspmnienia wrocily... ale nie bardzo bym chciala aby w tamtym momencie moj starszy syn mnie ogladal a tym bardziej dotykal glowki... sama nie chcialam jej dotknac a co dopiero male dziecko...

Gość a ja wam powiem że
ze mi się taki poród absolutnie nie podoba. Wszystko na pokaz zrobione. Ja nawet uważam że porody rodzinne to głupota i nigdy nie będę chciała męża przy porodzie, zresztą on się ze mną zgadza cąłkowicie:-P

a ja uwazam ze poród rodzinny to fajna sprawa ale... Nie popieram obecnosci dziecka przy porodzie. I jak dla mnie porod rodzinny to maz i tyle... Glupio bym sie czula jakbym rodzila a wokolo mnie stala sobie cala rodzinka i patrzyla ... Kiedyś w tym filmie o porodach pani sobie zaplanowala poród na przyjeciu :D Wokolo miala trwac imprezka, jedzonko, drinki itd muzyczka w tle goscie sobie mieli chodzic,.... a ona sobie chciala wtedy rodzić... niestety do tego porodu nie doszlo bo jakies problemy byly i musiala urodzic w spzitalu... w kazdym badź razie mnie taka wizja przeraza :)

Gość magiczny moment1
asia-k-a jak polozna odbierala porod?ciekawi mnie jaki jest porod do konca w wodzie