Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula

moj mezczyna mnie juz nie pociaga fizycznie

Polecane posty

Gość paulapaula

taj jak w.w na poczatku bylo okej, pierwsze pocalunki dotyk to z nim poznalam co to sex. jestesmy ze soba 2,5 roku. bardzo go kocham myslimy o przyszlosci i takie tam. ale od dluzszego czasu (jakies pol roku) odmawiam mu przyjemnosci zblize, wlasciwie sexu. inne pieszczoty sa okej, lubie je(choc mniej niz kiedys). nie wiem czemu tak sie dzieje. wole pogadac, przytulic sie, pocalowac. wiem, ze ciezko mu z tym, przeciez kazdy ma swoje potrzeby fizyczne, on tez. a ja nie czuje tej potrzeby kochania sie. mysle czasem:moze to nie ten? moze wygaslo? czemu mnie to nie pociaga? mam 20 lat i smutno mi z tego powodu. dziewczyny...

Gość Taka jakas sobie ja
Warkocz nie frustruj jej jeszcze bardziej. :D

Absolutni nie miałam takiego zamiaru... Ale jeżeli po 2,5 letnim związku partner przestaje być atrakcyjnym seksualnie, to nie czarujmy się ze będzie lepiej bo nie będzie :o

Gość ja mam ta samo
tez mam 20 lat i przeszlo mi to wszystko... tylko mi po ponad 4 latach, tylko u mnie jest chyba ten problem ze popsulo sie miedzy nami i mam mu pare rzeczy za zle i tez czesto robie to tylko dlatego ze on chce. a kiedys tak bardzo lubiłam sexk, tez chcialabym zeby to wrociło :(