Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jakostakniebardzo

czy to prawda?

Polecane posty

Go艣膰 jakostakniebardzo

ze od picia duzej ilosci plynow puchna nam oczy znaczy robia sie worki pod oczami, ja mam takie od jakiegos czasu i nie moge sie pozbyc , ktos mi powiedzial , ze to dlatego , ze duzo pije, fakt wypijam do 3-4 litrow plynow dziennie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakostakniebardzo
hmmm ok, dzieki za odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ftajs
tak to prawda i sie caly czas szczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
chodzi o to 偶e organizm zatrzymuje wod臋,a nie o to 偶e za du偶o pijesz bo to 2 r贸偶ne rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
z tego co wiem s贸d jest odpowiedzialny za zatrzymanie wody w organi偶mie,a w wodach mineralnych jest go troche,pij herbatki zio艂owe zdrowiej wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja s艂yszalam
偶e im wiecej pijesz tym wiecej toksyn usuwasz i lepiej wygladasz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
no niby tak,usuwa si臋 te toksyny jak du偶o pijemy,ale s艂ysza艂am 偶e jak sie i du偶o pije to i wyp艂ukujemy mikroelementy z organizmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
no ale ka偶dy organizm jest inny i innaczej reaguje prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakostakniebardzo
wlasnie ja tez slyszalam, e woda usuwa toksyny i ponoc kto duzo pije ten nie bedzie mial kamieni na nerkach, pije glownie zielona i mietowa herbate i wode min. niegazowana, no ale chyba wszystko w nadmiarze szkodzi:) dzieki za odp:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie mog臋 zbyt du偶o pi膰
1litr to max na dobe.po i臋kszej ilo艣ci p艂yn贸w robi臋 si臋 oci臋偶a艂a,napuchni臋te i latam co 2 minuty do wc:oTak wiec to prawda ,ze kazdy jest inny i nie ka偶dy potrzebuje du偶ej ilosci wody i innych plynow bo to niby "zdrowe":oNie dla kazdego jest to zdrowe:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli tak masz
to znaczy 偶e co艣 nie tak z nerkami, zr贸b badania moczu picie du偶ych ilosci wody usuwa nadmiar wody z organizmu a nie powoduje obrz臋ki obrzeki powstaj膮 gdy uk艂ad kr膮偶enia lub nerki s膮 niewydolne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli tak masz
mo偶e za du偶o solisz, jesz w臋dliny, chipsy, s艂one paluszki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na temat puchniecia oczu
moglam napisac esej ;) ale nie byloby w nim zadnej jednoznacznej odpowiedzi ;) puchly mi oczy przez pol roku!!!! wygladalam jak ropucha ;) teraz sie smieje bo tak nie wygladam.... bylam u wielu specjalistow, mialam wszelkie badania, podejrzewali rozmaitosci i nikt nie potrafil mi powiedziec czemu puchna mi oczy.. mialam najrozmaitsze testy na alergie, badania, usg, no poprostu wszystko ;) i nic , wszystko w normie, zdrowa jak ryba... a oczy puchly i puchly... nikomu nie zycze tego. najlepsze bylo to, ze jak nie polozylam sie spac to nie puchlam ;) wiec jak mialam cos waznego i chcialam wygladac normalnie to nie kladlam sie spac lub spalam tylko 2 godzinki, bo im dluzej spalam tym gorzej wygladalam, no masakra poprostu... no ale tu chyba nie ma nikt takiego problemu ;) w kazdym badz razie czasem dzieja sie dziwne rzeczy na ktore nikt nie zna odpowiedzi....

Udost臋pnij ten post