Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest sens

czy jest sens walczyc o kogos kto mnie skrzywdzil?

Polecane posty

Gość kasiaaaasmutna
Ja mam tak samo :( Facetm mnie skrzywdził. Sypiał ze mną, umawiał sie, spotykał. A w miedzy czasie robił to samo z 10? 20? nawet nie zlicze :(. BYł tak podły ze potrafił 10 minut po odprowadzeniu mnie do domu (wspólny seks) umawiac sie z inną. To był chory człowiek. A ja byłam i andal jestem w nim tak zakochana ze nie daje sobie rady. Czasami myśle że umrę :( ten ból jest nie do wytrzymania. A on? on nadal chce utrzymywa

Gość kasiaaaasmutna
nadal chce utrzymywac ze mna kontakt, pisze, dzwoni, manipuluje mną. Nie chce mnie bo mi to powiedział jednak nie chce urwac ze mna kontaktu. A mnie kazdy jego telefon duzo kosztuje. Juz mi sie wydaje ze jest lepiej, ze juz jakos powoli dochodze od siebie... a on wtedy nagle zadzwoni i wszystko wraca :(

czy ty czytasz wogole.......??????? napisałem ci u góry........dziewczyno uciekaj bo cie mi szkoda.....jesli masz taka sytuacje to powiedz mu ok...bedziemy sie kumplowac ale za jakis czas..az ochłoniesz......bo teraz boli...moze za pol roku??

Gość energiczna 30 latka
do: kasia smutna zmien maila, telefon, nie wpuszczaj go do domu, nie chodz tam, gdzie on chodzi, zapomnij o nim!

Gość Benhauer
a ja mam z kolei taka sytuacje ze dziewczyna ktora kocham (teraz wiem ze ja kocham) przestała okazywac mi jakiekolwiek oznaki swojego zainteresowania... słowem zaczeła mnie olewac... a to tylko dlatego ze kiedy ona była chetna to ja byłem niepewny swoich uczuc i 'nie zabrałem sie za nia od razu' , mało tego nie dostrzegałem ze sie jej podobam, bo byłem zauroczony jej kolezanka... a teraz ona sie na mnie msci... nie wiem dlaczego, nic złego przeciez jej nie zrobiłem.

Gość Benhauer
nie zawsze facet jest tym wrednym, kobiety tez krzywdza mezczyzn, a potem oni nauczeni przykrymi doswiadczeniami robia to samo z innymi kobietami ...i koło sie zamyka

Gość kasiaaaasmutna
dziekuje Wam Wiem ze macie racje. Ale jak to zrobic? Jak sie powstrzymac przed odebraniem telefonu. Jestem głupia i naiwna, wiem o tym :( ale musze sie ratowac wiec prosze o pomoc :(

Gość truskawek bez śmietanki
litości, nie odrzucaj tej miłości, bo możesz mieć problemy ze stawem biodrowym. widocznie krzywdzenie miało sens skoro to robił. męskie wszelkie działania są w 100% słusznie uzasadnianie :-))) wiejskimi ścieżkami chodzą ci co nie mają patentu na rację. wybierz się tam na wycieczkę. pozdrawiam

Gość energiczna 30 latka
jak masz sie powstrzymac??? jesli mieszkasz z rodzicami - niech wezma aparat do siebie i odbieraja jesli mieszkasz sama, a on dzwoni na stacjonarny - zmien nr jesli dzwoni na komorke - zmien numer i popros znajomych, zeby nie podawali mu nowego albo po prostu - POWSTRZYMAJ SIE!!!

jak sobie poradzic .... no jesli wiesz ze to on dzwoni (bez wzgledu czy na kom, czy na stacjonarny) to po prostu odzucajjego polaczenia- BADZ SILNA. w ten sposob dasz mu do zrozumienia ze to koniec waszej znajomosci. nie odpowiadaj na sms'y a jak przyjdzie do domu to rzeczywiscie, nie otwieraj. niech dzwoni, dobija sie do ciebie - powiedz mu ze to koniec i zeby zostawil Cie w spokoju