Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra_wloszkaaa

Szukam fajnych komedii i horrorów!!

Polecane posty

Gość mokra_wloszkaaa

Jade na wakacje na wieś :( i kolega powiedział ze załatwi kilka filmów zebysmy sie nie nudzili. Mam mu tylko podaj kilka tytułów. Polecicie cos?

ost ogladalam "Zgon na pogrzebie" i podobal mi sie :P taki komediodramat ale fajny, usmialam sie:D

Gość sibi
Przesilenie fajny tiller

little black book 2 days in paris moje ulubione komedie: in bruges -czarna komedia love and other disasters nawiedzona narzeczona ps i love you -ale to nie komedia sierociniec milosc, nie przeszkadzac lars and real girl eastern promises - to nie jest komedia adrenalina the layer cake inni osada meet the parents sila strachu wpadka ja ty i on

Gość noooo to tak
z horrorów * tunel śmierci *Egzorcyzmy Emily Rose (polecam:P) * Silent Hill *Oszukać przeznaczenie(wszystkie części) *Hostel *Dom woskowych ciał *Wzgórza mają oczy I i II *Śmiertelna gorączka *Teksańska masakra piłą mechaniczną *Droga bez powrotu * Gothika *Stygmaty *Lęk *Smakosz(wszystkie częsci) *Demon: Historia prawdziwa *Przeklęta *Bękarty diabła *Dom 1000 trupów *Dom na Przeklętym Wzgórzu *Krzyk(wszystkie czesci) *Puls *Hotel śmierci *Nieodebrane połączenie *Atak pająków-horror/komedia *Nawiedzony dwór (też horror-komedia) *Droga śmierci *Krwawe święta * Legenda *Dom śmierci *Walentynki *Rasa *Zjadacz grzechów *Kostnica *Robale *Zakonnica * Room 6 *Nieuleczalny strach *Krwawa masakra w Hollywood *Topór *Martwy krzyk *Mroki lasu *Mroczna plaża *Mordercza zaraza *Ziemia potępionych *Mroczne szczątki *W szponach strachu *Izolacja *Ulice strachu: Krwawa Mary(strasznie mi sie podobal:)) *Strych *Ostatni postój *Cmentarne wrota *Peruka *Martwe mięso *Hamiltonowie * Sisters (2006) *KM 31 * Satanic * Long khong nie bede juz pisac wiecej horrorkow mysle ze masz z czego wybierac;) zaraz napisze ci fajne komedie:)

Gość noooo to tak
*Gnijąca panna młoda *Starsza pani musi zniknąć *Rodzina Addamsów *Czarownice z Eastwick * Testosteron *Bruce Wszechmogący *Diabeł ubiera się u Prady *American Pie *Wredne dziewczyny(to w tv szlo:D) *Klik: i robisz, co chcesz *Super zioło * Czas surferów *Noc w muzeum *To nie jest kolejna komedia dla kretynów *Wielkie kino * Nie lubię poniedziałku (starsza ale genialna komedia:)) * RRRrrrr!!! *On to ona albo Ona to on jakos tak:P :)